Estelle Beukman
Estelle Beukman Interieur 20 dec 2017

Een kinderkamer met een eigen huis als decoratie

Je kindje een eigen huis geven, klinkt wellicht een beetje overdreven – maar wacht maar tot je deze leuke, decoratieve woninkjes ziet. Van een speelplek tot een huisje als muurdecoratie. Oh, en je mag natuurlijk zo nu en dan even op visite komen.

Heb jij inspiratie voor een kinderkamer nodig? Wij weten dat dat niet makkelijk is! Neem hier eens een kijkje voor een tof stapelbed.

Behance
Iconscorner

Een groot huis in de vorm van een bed. Een plekje om even helemaal tot rust te komen. De binnenkant kun je versieren met leuke knuffels, kussens en plaids. Iedereen voelt zich van harte welkom!

Instagram

Je kunt natuurlijk ook mooie grachtenpanden op de muur schilderen. Het lijkt wel alsof je kindje een plek aan de Amsterdamse grachten heeft kunnen bemachtigen. Wij zijn jaloers!

Remodelaholic

Zet een tipi tent neer en creëer een eigen speelplaats. Zo kan jouw dondersteen zich helemaal uitleven als een echte Indiaan. Het staat ook nog eens super stoer als decoratie.

Appalachianstorm

Hele schattige huisjes voor aan de wand. Hier kun je leuke spullen in kwijt als sierstuk.

Vtwonen

Geef je kinderkamer een industriële look. Met dit prachtige huis kan je kind ongestoord kleuren en knutselen. De lampjes maakt het helemaal af!

Delikatissen

Deze kan natuurlijk niet ontbreken in een echte meidenkamer; een poppenhuisje. Urenlang spelen met de barbies, komt dat jullie bekend voor?

Casaydiseno

Last but not least; een leuk krijtbord.

Meer inspiratie

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Een kinderkamer met een eigen huis als decoratie
Sluiten