Estelle Beukman
Estelle Beukman Interieur 3 jan 2018

Houd bij hoe snel je kindje groeit met een leuke én stijlvolle groeimeter

Vind je het ook zo leuk om te zien hoe snel je kindje groeit? De lengte van je kleintje gaat onwijs hard en dat wil je natuurlijk zo goed mogelijk bijhouden! Een groeimeter in de kinderkamer is de ultieme oplossing en het staat ook nog eens mooi.

Dit vilten meubelstuk vindt je kind vast ook heel tof. Je kunt urenlang samen spelen!

groeimeter kast
Susannavento

Een groeimeter op de kast plakken is ideaal. Iedere ochtend wil je kind zelf zijn kleertjes uitkiezen en staat dus meteen goed voor de meetlat. Op deze manier kun je van dag tot dag bijhouden hoeveel hij of zij gegroeid is.

muursticker
Prodeti

Wij zijn fan van muurstickers en vooral van deze lieve pandabeer met centimeters. Zo wordt je lengte meten nooit saai! Het is leuk om het interieur van de slaapkamer te matchen met de kleur van de sticker. Hier vind je de leukste muurstickers voor ieder interieur.

groeimeter vilt
Fonq

Vilt toepassen in de kinderkamer is helemaal hip tegenwoordig. Deze groeimeter kun je gemakkelijk op de plek ophangen waar je zelf wilt. Je kunt dit ook mooi combineren met andere vilten meubelstukken, zoals het kledingmandje op de grond.

groeimeter blokken
Fabrykaform

Deze kinderkamer bevat twee soorten groeimeters; de meetlat op de muur en de blokken op de grond. Deze kun je opstapelen tot een groeimeter. Weer eens wat anders dan de standaard variant, heel origineel!

groeisticker
Tanteentante

Deze groeisticker is zowel voor een meisjes- als jongenskamer. Je kunt het gemakkelijk combineren met verschillende kleuren en elementen. Bijna net zo leuk als deze speelse kamers: de kinderkamer waar je fit van blijft.

Meer inspiratie

Hier vind je de mooiste muurschilderingen voor in de kinderkamer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Houd bij hoe snel je kindje groeit met een leuke én stijlvolle groeimeter
Sluiten