Dit wil je in de kinderkamer: schattig behang met mermaid tegels

Een kinderkamer kan wat ons betreft niet schattig genoeg zijn. Lieve patroontjes, veel knuffels, vlaggetjes aan het plafond… en dit fantastische behang op de muur.

Al eerder schreven we over de hippe en betoverende mermaid tegel. Combineer dit patroontje met een paar schattige getekende dieren, en je hebt voor de kinderkamer een geweldige combinatie te pakken. De pasteltinten en de katten, konijnen, beetjes en vossen van Murals Wallpaper hebben ons hart gestolen.

Roze behang, konijntjes én een mooie Eames stoel. Deze stijlvolle combinatie wil je toch op elke kinderkamer?

Ons favoriete design is deze unisex variant. Een lichtbruine achtergrond met schattige beren kan voor zowel in een stoere jongenskamer als een meisjeskamer. Combineer ‘m in het geval van de meisjeskamer bijvoorbeeld met witte meubels voor een schattig effect.

Leuk om te weten: de designs zijn met de hand gemaakt door de designers van Murals Wallpaper. We kunnen ons voorstellen dat de schattige beestjes een hele spannende touch geven aan het stijlvolle behang.

Ook dit schattige behang in de kinderkamer?

Het bedrijft dat het behang maakt, Murals wallpaper, verzendt gelukkig ook naar Nederland. Voor € 31 per vierkante meter haal je het in huis. Voor een muur van 2 x 3 meter ben je dus zo’n € 220 kwijt. Hier shop je de grijze met vier verschillende dieren.

Geen zin om te behangen? Je kunt natuurlijk ook voor een muurschildering gaan.

Reageer op artikel:
Dit wil je in de kinderkamer: schattig behang met mermaid tegels
Sluiten