Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Kinderkamer 25 jun 2020

Hebben voor in de kinderkamer: dit té gekke behang van Walloha

Een paar weken geleden deden we op Roomed een oproep: we zijn op zoek naar kleine ondernemers die in deze vervelende tijd wel een steuntje in de rug konden gebruiken. Meer hierover lees je in dit artikel. Één van de aanmeldingen trok meteen onze aandacht, want dit kinderkamer behang van Walloha vinden we té leuk om niet met jullie te delen.

Dit kinderkamer behang is 100% Roomed-approved. Als je de foto’s van het behang ziet, dan snap je denk ik wel waarom. Dit behang wil je toch op élke muur van de kinderkamer?

Kinderkamer behang van Walloha

Walloha is in het begin van de corona-crisis opgericht door Mariska en Sander. En niet zonder succes: inmiddels zijn er al meer dan 50 verschillende behangetjes met toffe print via de website te koop. Alles wordt op maat gemaakt en zelfs aangepast als de klant dat wil, omdat geen kind hetzelfde is. Dat maakt dit kinderkamer behang wat ons betreft helemaal uniek – en dan hebben we het nog niet eens over de té leuke designs gehad.

kinderkamer behang walloha
Bron: Walloha

Tijdloze designs

De designs worden onderverdeeld in de categorieën bloemen, bos, dieren en jungle. Vier tijdloze thema’s die op dit moment ook nog eens heel populair zijn bij het inrichten van de kinderkamer. Sommige prints zijn doorlopend en kunnen in principe zelfs op een muur van 10 meter lang geplakt worden (zoals het cheetah-behang hierboven, andere rollen behang vormen juist samen één grote print.

kinderkamer behang walloha
Bron: Walloha
kinderkamer behang walloha
Bron: Walloha

Niet alleen voor kids

Mocht je al wat oudere kinderen in huis hebben – of zélf op zoek zijn naar een vrolijk behangetje – dan raden we je ook aan om even op de website te kijken. Ons oog viel bijvoorbeeld op het ‘klassieke schoonheid’ rozenbehang. Dit is toch té leuk voor een tienerkamer, of bijvoorbeeld voor een home office… Ja, dit zien we wel zitten.

Meer kinderkamer behang op Roomed

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Hebben voor in de kinderkamer: dit té gekke behang van Walloha
Sluiten