Estelle Beukman
Estelle Beukman Interieur 31 jan 2018

5x een bed van staal voor een stoere touch in de kinderkamer

Het is geen geheim dat wij fan zijn van het materiaal staal. Een mooie stalen binnendeur vinden wij geweldig en waarom zou je dit niet ook gewoon in de kinderkamer toepassen? Een bed van staal klinkt misschien heel stoer, maar niets is minder waar. Zodra je metaal op de juiste manier combineert, kan het zelfs een beetje chique zijn!

Ook fan van de stalen deuren? Kijk hier!

rood staal bed
Decoshoppingbox

Als je de kleur rood ziet denk je misschien gelijk aan een rood stoplicht, boosheid of misschien wel de kleur van de liefde. Het is een sterke, krachtige kleur. Een rode kamer kom je niet zo vaak tegen, maar toch kan het makkelijk. Laat de rode kleur terugkomen in verschillende elementen en er heerst een warme sfeer.

bruin klamboe
Hohonie

Dit is een echte meisjeskamer. Dit bed van staal is nou een mooi voorbeeld van een luxe uitstraling. De gouden kleur zegt denk ik al genoeg! Alle kleuren passen perfect bij elkaar en ik denk dat de kleine dame heerlijk in haar prinsessen bedje slaapt.

zwart metaal
Steigerbuis Groothandel

Dit is een super stoere kamer. Het zwarte staal oogt robuust en samen met de lamp die je links boven aan het bed ziet hangen maakt het industriële tintje nog sterker. Het is wel een fijn hoekje geworden voor als het ‘huiswerk maken’ van start gaat.

babykamer metaal
Walmart

Je kan niet vroeg genoeg beginnen met metalen elementen in de kinderkamer. Moet je deze prachtige babykamer eens zien! Het bed van staal is gematcht met het ledikantje: perfect.

stoere jongenskamer
Yandex

Een industriële kinderkamer voor twee stoere broers. De bakstenen muur, het bed van metaal en de stoel met de stalen touch passen mooi bij elkaar. Voeg de kleur blauw eraan toe en je ziet wel wat voor stoere mannetjes hier slapen!

Meer inspiratie?

Een hoogslaper is perfect voor als je twee kleine onderdeurtjes in huis hebt. Kijk hier voor de mooiste inspiratie!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
5x een bed van staal voor een stoere touch in de kinderkamer
Sluiten