Het bewijs dat kids en een stijlvol interieur prima samengaan

Als je thuis kinderen hebt rond rennen, weet je dat het best lastig kan zijn om je zorgvuldig ingerichte interieur helemaal intact te houden. Die mooie vazen sneuvelen al snel en je lichte bank is voor de kleine dreumes een perfecte plek om zijn artistieke ambities te showen. Kortom, kids en stijlvol wonen is een uitdagende combi. Maar dat het zeker niet onmogelijk is bewijst dit goed ingerichte huis in Göteborg. Door een paar slimme ingrepen hebben de bewoners van dit huis een fijne plek gemaakt, voor de kids én voor zichzelf!

Kan jij nog wel wat hulp gebruiken bij het creëren van een huis waar jij én je kinderen blij van worden? Wij hebben de beste tips voor je op een rij gezet.

De woonkamer is in dit huis het domein van de ouders. Niet zo gek natuurlijk, want zo hebben ze een plekje waar ze tot rust kunnen komen. De styling is ook wat volwassener, door de ingetogen kleuren en materialen. Maar het moet natuurlijk niet saai zijn! Daarom hebben de ouders ervoor gekozen om voor een vrolijke print op de muur te gaan. Zo creëer je een speelse look én worden ook de kids happy van deze plek.

Wit, wit en nog eens wit. Zo kan je de keuken misschien wel het beste omschrijven. Maar hoewel het een beetje saai klinkt, is deze lichte basis een goed uitgangspunt voor een stijlvolle look. Met een kleurrijk kunstwerk aan de muur voeg je een vrolijke noot toe, zonder dat het meteen druk wordt. En met een paar kleine aanpassingen krijgt jouw keuken al een hele elegante look. Bovendien is wit een slimme keuze als je – zoals de bewoners van dit huis – geen hele ruime keuken hebt. Ook de lichte meubels helpen mee om de ruimte wat groter en breder te laten lijken.

>> 11x Scandinavische keuken waar wij best achter het fornuis willen staan

Met een paar kids in huis wil je elke hoek zo slim mogelijk gebruiken. Opbergruimte heb je namelijk nooit genoeg en het is ook fijn om verschillende plekken te creëren waar iedereen even rustig kan werken of ontspannen. En waarom zou je dat niet in de hal doen? De hal is namelijk een prima plek voor een home office of een grote opbergkast. Zo haal je net even wat meer uit een ruimte die je verder eigenlijk niet heel veel gebruikt. Tip: sla de hal niet over bij het stylen en ga voor een persoonlijke touch. De hal is immers het visitekaartje van jouw huis!

>> In dit compacte appartement de home office ook verstopt in de gang

De kinderkamer is een feest om naar te kijken! Net zoals in de rest van het huis voert wit de boventoon. Maar speciaal voor kinderen zijn er genoeg gekleurde accenten toegevoegd en is het interieur toch perfect in balans. Ook in de kinderkamer heb je nooit genoeg opbergruimte. Met een verhoogd bed zorg je ervoor dat je alle spulletjes netjes op kan bergen. En ook een grote kastenwand kan echt een uitkomst zijn in de kinderkamer.

In tegenstelling tot in de rest van het huis is de slaapkamer van de ouders vrij sober ingericht. Snappen we wel, want een ingetogen styling in de slaapkamer is wel zo prettig als je even tot rust wil komen. Check deze infographic voor alle ins en outs voor een goede nachtrust!

Het lijkt ons al een uitdaging om met één of twee kinderen je interieur stylish te houden. Deze moeder in New York draait daar haar hand niet voor om, want zelfs met vijf kids in huis ziet haar huis er stunning uit. Wij zijn onder de indruk!

www.home-designing.com

Reageer op artikel:
Het bewijs dat kids en een stijlvol interieur prima samengaan
Sluiten