Trend forecasting: deze keukentrends zullen we in 2019 veel terug gaan zien

3. Natuurlijke materialen

View this post on Instagram

>open shelving in front of windows< this trend has popped up quite a bit and I love how @hernandezgreene used metal and wood shelves here in this kitchen. The wood cabinets and tile are also really good!! Photo: @dominomag #woodkitchen #openshelves#blackcountertops

A post shared by Victoria Balson Interiors (@victoriabalsoninteriors) on

De natuur is in. Niet alleen is het een trend om tot rust te komen in de natuur, maar ook om de natuur in huis te halen. Dat kan natuurlijk in de woon- en slaapkamer, maar dat kan net zo goed in de keuken.

Hoe? Door ruwe materialen aan jouw keuken toe te voegen. En daarvoor hoef je echt niet alleen te denken aan hout, maar ook aan beton en ijzer bijvoorbeeld. Zo creëer je een een mooie mix tussen een industriële en natuurlijke inrichting. Geef hierbij aandacht aan de natuurlijke imperfecties (een keukenkastje hoeft écht niet kaarsrecht te zijn) en ga voor een authentieke look om deze stijl helemaal van jou te maken.

Denk overigens niet alleen aan keukenkastjes en een houten werkblad, maar kijk ook eens naar de accessoires. Je maakt je natuurlijke keuken helemaal af met heel veel planten, een paar dienbladen van hout of staal en een paar interessante houten planken aan de muur.

Reageer op artikel:
Trend forecasting: deze keukentrends zullen we in 2019 veel terug gaan zien
Sluiten