Trend forecasting: deze keukentrends zullen we in 2019 veel terug gaan zien

2. Felle kleuren

View this post on Instagram

Not always smooth and sleek, sometimes bright and busy – @aboderestored – . . . . . Repost from @casa_pretties #colourfulkitchen #brightkitchen #colorfulkitchen #kitchenideas #kitcheninspiration #kitcheninspo #tileideas #kitchentiles #bathroomtiles #geometrictiles #colourfulhome #bohoideas #spanisharchitecture #mexicanarchitecture #islamicart #morrocanarchitecture #morrocankitchen #spanishkitchen #quirkykitchen #greenkitchen

A post shared by Abode Restored (@aboderestored) on

Dit is misschien wel onze favoriete trend: felle kleuren in de keuken. Dat betekent niet meteen dat álles in een felle kleur geschilderd moet worden. Één muur is bijvoorbeeld ook al prima, en kan voor een hele nieuwe sfeer in de keuken zorgen. Of ga los met kleurrijke accessoires en maak het een feestje om in de keuken te koken. Een mintgroene blender of een roze broodrooster zijn echte eyecatchers.

Ben je een durfal? Ga dan aan de slag met een verfkwast. Welke kleur je de keuken wilt schilderen, is volledig aan jou. Wij raden aan om te kijken naar je persoonlijkheid. Ga voor een felle tint geel als je altijd het zonnetje in huis bent, of kies juist een rustige grijsgroen om meer zen te worden in de keuken.

> Meer kleuradvies nodig? Dit is de beste kleur muur voor de woonkamer, slaapkamer, keuken en badkamer

Reageer op artikel:
Trend forecasting: deze keukentrends zullen we in 2019 veel terug gaan zien
Sluiten