Estelle Beukman
Estelle Beukman Keuken 9 jan 2018

Keukens met een prachtig houten balkenconstructie

Oude elementen van vroeger zijn geweldig. Deze moet je ook zeker niet verwijderen uit je interieur. Denk aan een authentieke houten balkenconstructie op het plafond. Ze geven je woning een rustieke uitstraling. Tegenwoordig zie je de balkenconstructie ook veel in de keuken, daarom hebben wij een aantal mooie voorbeelden onder elkaar gezet.

Hier kun je zien waarom je oude elementen als houten balken intact moet houden!

witte keuken
Fermetti

Dit zijn niet alleen houten balken, maar het hele plafond is van hout. De constructie springt er heel mooi uit. Dit komt omdat de rest van het interieur vrij licht en subtiel is.

grijze barstoelen
Planete-deco

Deze keuken vinden wij echt heel gaaf. De basis is vrij donker, waardoor de balken er extra mooi uitkomen. Het witte vlak tegen de constructie valt nog veel meer op. De kleur- en materiaalkeuzes zorgen voor mooie contrasten.

houten balkenconstructie
Joepvanos
zwart keukenblad
Architizer

Oude houten balken kunnen ook dienen als steunpilaren. Deze vallen extra op en zijn dan ook het middelpunt. Je kunt deze nog meer op laten vallen als de rest van de keuken een eenvoudige basiskleur heeft.

rose hanglamp
Vtwonen

De metallic lamp past perfect bij de houten balkenconstructie. Metallic is een ware trend in je interieur. Kijk hier maar! De ruimte is over het algemeen vrij authentiek gehouden wat zorgt voor een mooi geheel.

zwart kookeiland
Canny

Hier is het hele interieur, dus ook de houten balken, donker. Op deze manier valt de constructie minder op, maar toch kan het prima in deze keuken.

houten kookeiland
Instarix

Ook hier weer een prachtige houten paal als eyecatcher!

Meer inspiratie

Hier zie je de allermooiste interieurs met een houten vloer.

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Keukens met een prachtig houten balkenconstructie
Sluiten