Lisanne van Marrewijk
Lisanne van Marrewijk Binnenkijken 22 mrt 2020

Jaloersmakend: de 13 mooiste keukens van Instagram

In sommige huishoudens is de keuken dé kamer van het huis. Als je een grote leefkeuken hebt, kan een woonkamer bijna overbodig voelen! Maar ook een kleine keuken kan geweldig ogen en met leuke hacks ook nog ‘s super praktisch zijn.

Stiekem hebben we een kleine fetisj voor goede keukens en daarom zijn we op zoek gegaan naar jaloersmakend mooie keukens om bij weg te zwijmelen.

De mooiste keukens van Instagram

Zin om even weg te dromen bij bijzondere interieurs? Wij bieden je graag een goede portie weg-zwijmel-plaatjes van prachtige keukens.

Kleine keuken

Onthoud: een mooie keuken hoeft niet groot te zijn. Juist niet! Deze kleine keukens bewijzen dat klein héél fijn is:

We love de toffe overgang op de muur van wit naar steen, maar ook de industriële elementen op het keukenblok.

Ook dit is niet de grootste keuken ever, maar dat doet niks af aan de cosyness ervan. De moosite grote wasbak, de handvatten op de witte keukenkastjes en natuurlijk de toffe kleuren op de muur zorgen ervoor dat de simpele keuken toch veel eigenheid en stijl uitstraalt.

Zwarte keuken

Zwart is een trend in keukenland. En terecht, want een zwarte keuken straalt veel sfeer en eigenheid uit. Deze zwarte, betonnen keuken (inclusief keukeneiland!) is een prachtig voorbeeld van hoe wij onze ideale keuken voor ons zien. Tof gecombineerd met de rieten lampen en gouden elementen.

Ook deze keuken ziet er heerlijk uit. De open planken boven het keukenblok geven wat meer jeu aan het geheel en breken de strakheid van het zwart af. Ook leuk: de verschillende bij elkaar gesprokkelde stoelen aan de eettafel. Een mooi geheel door geen geheel te zijn!

Go black or go home!

Hang it up!

 

Ook dit prachtplaatje konden we je niet onthouden. Via industriële, robuuste katrollen aan het plafond is een gietijzeren hangrek boven het keukeneiland opgehangen. Met een kruidentuin on top en allerhande pannen aan de haakjes is dit dé blikvanger van de keuken.

Een keuken van hout

Deze keuken is alleen al een plaatje omdat ‘ie simpelweg heel hoog is. Maar wat we helemaal prachtig vinden, is de combinatie van hout met beton en steen.

Open keukenkastjes

Open keukenkastjes klinkt misschien als iets wat heel rommelig oogt, maar deze keuken bewijst het tegendeel. Door de symmetrie in de kastjes, is het toch een rustig geheel (en natuurlijk ook omdat de planken niet volgestouwd zijn met overbodige spullen).

Kleurrijke keukens

Zo tof! Deze blauwe kleur komt terug in de mooie tegels op de muur, maar ook in het keukeneiland middenin de keuken.

Lichtblauw? Ja graag!

Je wilde kleur, dan krijg je kleur! Deze popping kitchen spat door alle vrolijkheid in het gezicht en tovert direct een glimlach op het gezicht. Wie durft?

Betonnen keuken

Wat er tof is aan deze keuken? Wat niet, kan je beter vragen! De mooie afzuigkap, het betonnen keukeneiland, de tegeltjes aan de muur, de vissengraat vloer… wauw!

Simpel doch stylish

In feite is deze keuken heel simpel en nietszeggend. Door een fijn kleed toe te voegen, mooie planken op te hangen, een prachtig velvet groene bank naast de keuken te monteren én prachtig tegelwerk op de muur toe te voegen, is het geheel ineens heel stylish geworden. Zo makkelijk kan het zijn!

Meer keukeninspiratie

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Jaloersmakend: de 13 mooiste keukens van Instagram
Sluiten