Jaime Andreas
Jaime Andreas | LinkedIn Tips 18 april 2020

Wat een goede actie: de Keukenhof kan je dit jaar virtueel bezoeken

De Keukenhof in Lisse trekt al jaren meer dan een miljoen bezoekers per jaar. Mensen uit binnen- en buitenland zijn dol op de velden prachtige bloemen en wie geeft ze eens ongelijk? Het ziet er ook prachtig uit. Dit jaar is een bezoekje aan Keukenhof helaas niet mogelijk door de huidige omstandigheden, maar gelukkig heeft de Keukenhof daar iets op bedacht.

Op Youtube geven een aantal mensen van Keukenhof namelijk een rondleiding langs de bloemenvelden. Dit is een manier om mensen toch te laten genieten van de prachtige bloemenbollen. Bovendien een uitstekende manier om de velden toch te showen.

Virtueel door Keukenhof

Oké, het is natuurlijk niet helemaal hetzelfde als echt zelf langs de velden prachtige bloemen lopen. Toch is het een fijne oplossing. Voor de vorm kun je in je eigen tuin gaan zitten tijdens een zonnige dag met de rest van het gezin en net doen alsof je op stap bent naar Keukenhof; zo krijg je toch een beetje datzelfde gevoel.

Op Youtube zijn nu al een aantal korte video’s te zien waarin delen van Keukenhof worden laten zien. Denk hierbij aan favoriete plekjes, bijzondere bloemen en uitleg over de verschillende soorten bloemen en plekken. Heel leuk om al die bijzondere plekken te zien en daar een uitleg bij te krijgen.

Heel veel tulpen

De showstoppers van Keukenhof zijn natuurlijk de tulpen. Die zijn er ook in overvloed en daar zijn ze duidelijk heel erg trots op. In de eerste video praat directeur Bart over de bijzondere zwarte tulp die ergens in deze komende weken gaat bloeien; iets om naar uit te kijken!

Naast tulpen zijn er natuurlijk andere bloemen in overvloed. Zoals grote hoge narcissen en sterk ruikende hyacinten in allerlei verschillende kleuren. Het is gewoon een plaatje om te zien en zeker een aanrader als je behoefte hebt aan wat prachtige bloemen.

Alle video’s kun je hier vinden.

Inspiratie voor bloemen in eigen huis:

Reageer op artikel:
Wat een goede actie: de Keukenhof kan je dit jaar virtueel bezoeken
Sluiten