Inspiratieboost: geef je keukengerei een fijn plekje in je keuken

Inspiratieboost: geef je keukengerei een fijn plekje in je keuken

Die pan die je elke dag gebruikt, die ene fijne lepel om mee te roeren of dat vlijmscherpe mes. Als je aan het koken bent is het handig om je favoriete tools binnen handbereik te hebben. En wij zouden Roomed niet zijn als we daar geen stijlvolle oplossingen voor hadden. Kijk verder hoe jij jouw keukengerei een fijn plekje geeft.

Kan jouw keuken nog wel wat extra opruim-tips gebruiken? Check dan zeker eens dit artikel!

Coveteur

Potten
Zei je partner dat je die vintage pot toch niet zou gebruiken, die je voor een prikkie op de kop had getikt op de rommelmarkt? Ha! Dacht van niet! Het is namelijk een stijlvolle houder voor je lepels en ander keukengerei. Mix verschillende stijlen en vormen voor een speelse look. Van een oude kan van keramiek tot een pot van koper.

A beautiful mess

Een gaaspaneel
Niet alleen een moodboard van gaas is een tof item voor je huis – je kunt het paneel ook prima gebruiken in de keuken! Of combineer de twee en hang leuke kaartjes en plantjes naast de pannen en lepels.

Ikea
Gisbert

Stalen stangen
Een simpele manier die niet veel plek in beslag neemt: hang je keukengerei aan haakjes aan een stalen stang. Zwart oogt strak, terwijl je met een goud accent je keuken zo meer elegantie geeft.

Eye swoon

Hout
Wie zegt dat een kapstok alleen in de gang thuishoort? Voor de meer natuurlijke look is deze houten, simplistische variant ook handig in de keuken. En ook heel makkelijk zelf te maken!