Frederique Rekers
Frederique Rekers Keuken 2 jun 2021

Even dromen: na het zien van deze foto’s wil je ook een keukeneiland

Een keukeneiland kan je keuken helemaal af maken. Groot, klein opvallend, of minder opvallend: je hebt in ieder geval in heel veel soorten en maten. De keuze is ruim en daarom zullen wij jullie wat prachtige inspiratie geven voor een keukeneiland in jouw huis.

Na het zien van de volgende foto’s wil je vast ook een keukeneiland.

Keukeneiland in je keuken

Een keukeneiland is perfect voor als je niet genoeg ruimte hebt in je keuken of als je graag een extra eetplek/bar wilt creëren. Je plaatst als het ware een extra stukje keuken in je huis. Ideaal en erg mooi als je het ons vraagt.

Hoe vieren de Healthy Sisters de ramadan? We nemen een kijkje in de keuken


Dit witte eiland is gemaakt van marmer en heeft een modern-klassieke stijl. Het witte, marmeren blad geeft en prachtig contrast met de zwarte keuken en de houten vloer.

Zwart met groen

Wauw, dat is origineel. Het zwarte keukeneiland valt goed op in combinatie met de lichte vloer. Het leuke aan dit eiland is dat ze aan de zijkant veel ruimte hebben gemaakt voor allerlei planten! Dat zouden wij ook wel willen in onze keuken.

Klein maar fijn

Dit keukenblad is grijs en past goed bij de witte en houten kleuren die er al in de keuken zijn. Hij is iets kleiner dan de vorige eilanden maar daarom niet minder mooi. De vele accessoires (van onder andere hout) maken het een schattig en zomers geheel om naar te kijken.

Goud en marmer

Prachtig, dit is misschien toch wel onze favoriet. Het marmeren blad heeft verschillende kleuren erin verwerkt. Onder andere wit, zwart en goud zie je terug. Dit keukeneiland is een echte eyecatcher en je kan er in deze keuken echt niet omheen.

Klein keukeneiland

We lieten net al een paar kleine keukeneilanden zien maar deze is toch wel het kleinst. Daarmee kan je niet meer zeggen dat een eiland niet in je keuken past want deze past overal. Alhoewel, sommigen zouden dit natuurlijk meer een ontbijtbar noemen. Oh well, keep on dreaming…

Houten keukeneiland

Deze keuken heeft heel veel hout. Het houten keukenblad trekt meteen de aandacht en met twee barkrukken eronder is het meteen een extra eetplek. Wij zijn in ieder geval fan en willen erg graag een keukeneiland in huis.

Let the sun shine – 5 zonnige manieren om je keuken een zomerse touch te geven

Keukeneiland
Bron: Roomed

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Even dromen: na het zien van deze foto’s wil je ook een keukeneiland
Sluiten