Estelle Beukman
Estelle Beukman Interieur 6 feb 2018

Een keukenblad van natuursteen straalt luxe uit

Wil je jouw keuken een tijdloze en elegante uitstraling geven? Ga dan voor een keukenblad van natuursteen. Dit ziet er chique uit, maar het kan juist ook stoer zijn. Wij geven je inspiratie!

Oude balken staat ook prachtig in de keuken en creëren een warme oude sfeer.

natuursteen keukenblad
Perene

Het eerste wat ons opvalt is dat het keukenblad doorloopt tot op de grond. Doordat het zwart is straalt dit elegantie en luxe uit. De houten vloer valt enorm op, dit komt omdat deze kleur voor een sterk contrast zorgt. Daarnaast is er een raam boven het aanrecht geplaatst. Zo heb je toch nog betrekking met de personen in de andere ruimtes.

massief keukenblad
Marktplaats

Dit is een Belgisch hardstenen keukenblad mét een spoelbak van massief natuursteen. Mooi dat het in elkaar doorloopt, waardoor het één geheel wordt.

marmeren keukenblad
Normabudden

Wit marmer vinden wij geweldig. Het valt op en je kunt het mooi combineren met andere materialen en kleuren, zoals hout en donkergroen. Doordat de barkrukken stalen poten hebben en de hanglampen een stoer uiterlijk vertonen, heeft deze keuken een industrieel tintje. Maar oh oh wat is marmer toch stijlvol! Meer inspiratie? Check ons moodboard.

natuurstenen keukenblad
Morizon

Dit keukenblad van natuursteen is onze favoriet. De keuken bevat een gouden kraan wat perfect samengaat met het blad. Het natuursteen loopt ook nog over op de wand: te gek! Wij kunnen alleen maar weg zwijmelen bij deze droomkeuken.

Groen marmer is ook super mooi. Kijk hier maar!

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Een keukenblad van natuursteen straalt luxe uit
Sluiten