Merve Ozturk
Merve Ozturk Keuken 17 feb 2021

Een makelaar vertelt: doe dit om je keuken er n贸g beter uit te laten zien

De keuken is de hartslag van het huis. Je kan er koken, bakken, de leukste gesprekken voeren en lachen. Steeds meer mensen vinden het leuk om tijd door te brengen in de keuken. En dan is het natuurlijk n贸g leuker als je keuken er ook nog eens goed uitziet.

Met deze tips zorg je ervoor dat je keuken er warm en gastvrij uitziet. Geloof ons, je wilt straks nog meer tijd doorbrengen in deze fantastische ruimte.

Praktische tips om de keuken er nog beter uit te laten zien

Cre毛er een open ruimte

E茅n van de beste manieren om een uitnodigende keuken te cre毛ren, is door de ruimte te vergroten. Denk hierbij aan een keuken met een eiland of voldoende aanrecht- en kastruimte en grote ramen waar natuurlijk licht doorheen schijnt.

Zo kan je er ook voor kiezen om je keuken en woonkamer niet van elkaar te scheiden. Op deze manier kan je direct in gesprek met mensen die in de woonkamer zitten. Dit is vooral geschikt als je extravert bent.

6 handige tips voor het inrichten van open keukenkastjes (z贸nder rommel)

Organiseer planken en (open)kasten

Niemand houdt van rommel, en vooral niet in de keuken. Dit kan er namelijk onhygi毛nisch uitzien. Daarom is het belangrijk om planken, kasten en je keukenblad goed te organiseren.

Plaats alle keukenapparatuur en keukengerei (zoals een blender, potten en pannen) op een daarvoor bestemde plek. Bewaar ook zo veel mogelijk in de voorraadkast en zorg ervoor dat alleen spullen die je dagelijks gebruikt binnen handbereik zijn.

More space: op deze manieren cre毛er je meer ruimte in de keuken

Geef je keuken van persoonlijkheid

Een uitnodigende keuken heeft persoonlijkheid nodig. Een vleugje kleur kan helemaal geen kwaad, sterker nog, het zorgt juist voor meer sfeer. Zo kan je kleurrijke tegels gebruiken voor de backsplash van je keuken, een keukenblad met een te gekke design kiezen of je keukenkastjes wat kleur geven.

Daarnaast kan je de keuken decoreren met wat kleine (hang)plantjes, je mooiste servies tentoonstellen op een plank of een aantal leuke lijstjes ophangen.

Vergeet niet dat je alleen bruikbare spullen in de keuken dient te bewaren. Als je bijvoorbeeld gek bent op citroenen, kan je deze plaatsen op een leuke schaal op je keukeneiland.

Het wondermiddel der natuur: dit kan je allemaal schoonmaken met citroen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Apartment Therapy

Reageer op artikel:
Een makelaar vertelt: doe dit om je keuken er n贸g beter uit te laten zien
Sluiten