Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Keuken 1 feb 2020

Ja! Alle tricks die je nodig hebt om de keuken schoon te maken in één e-book

Als je op internet zoekt naar manieren om de keuken schoon te maken, krijg je talloze informatie. Schoonmaken met baking soda, schoonmaken met azijn… soms zien we zelf ook door de bomen het bos niet meer. Daarom besloten een schoonmaakguide te maken waarbij je alle informatie op één plek terugvindt.

Want hoe fijn zou het zijn om al die informatie te bundelen in één e-book, dachten we op de Roomed redactie. Zo gezegd, zo gedaan. Met veel liefde hebben wij de Roomed Schoonmaakguide voor de keuken voor jou samengesteld.

Je kunt de eerste Roomed schoonmaakguide nú downloaden, helemaal gratis. Daarmee heb je handige, praktische informatie binnen handbereik voor het schoonmaken van de keuken. Handig om uit te printen en in de keukenla te leggen, of om op te slaan op je telefoon of computer.

Wat staat er in de schoonmaakguide?

  • De keuken schoonmaken

Hoe krijg je een stinkende vaatwasser weer fris? Hoe maak je het beste een koelkast en vriezer schoon? En wanneer is het tijd om de frituurpan en airfryer schoon te maken? Allemaal vragen waar je met de Roomed schoonmaakguide antwoord op krijgt.

In ons e-book leren we jou precies hoe je bepaalde dingen het beste schoon kunt maken. Van inductiekookplaat tot gaspitten en van de oven tot de magnetron.

  • Schoonmaken met natuurlijke producten

Ook leren we je in het e-book hoe je het beste schoon kunt maken met natuurlijke producten. Op de Roomed redactie gebruiken we bijvoorbeeld vaak citroen, zout en baking soda om mee schoon te maken. Deze tips kan je gebruiken voor het schoonmaken van de keuken, maar uiteraard kan je ze ook in de rest van het huis toepassen. Met het e-book sla je dus twee vliegen in één klap.

Download hier de schoonmaakguide voor je keuken

Wil je deze schoonmaakguide ook in jouw mailbox ontvangen? Laat dan je e-mailadres achter in het vakje onder dit artikel. Je meldt je hiervoor aan bij de nieuwsbrief (waar je je altijd weer voor uit kan schrijven).

Extra leuk: als je je nú aanmeldt kan je nog meedoen met de Roomed Clean Up Challenge. Bij de Clean Up Challenge ruimen we elke werkdag binnen 15 minuten iets in huis op. Aan het eind van de maand heb je een volledig schoon, opgeruimd huis. En dat met slechts 15 minuten per dag. Sounds good, right?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ja! Alle tricks die je nodig hebt om de keuken schoon te maken in één e-book
Sluiten