Hallo droomkeuken: in deze keuken groeien er planten aan het plafond

Een landelijke keuken met grijsblauwe keukenkastjes waar planten over de muur en aan het plafond groeien. Hebben we zojuist jouw droomkeuken beschreven? Dan ga je ontzettend blij worden van deze keuken uit dit Scandinavische appartement.

Deze keuken heeft namelijk alle features die we zojuist beschreven. Ook benieuwd geworden? Scroll dan vooral verder, want we vertellen je hoe jij óók planten aan je muur of plafond laat groeien.

planten muur plafond keuken

Plant over de muur laten groeien

De planten (het zijn er twee, zie je?) zijn al een aantal jaar oud, te zien aan de lange slierten met bladeren die de planten hebben. Deze bladeren zijn met haakjes aan het plafond gemaakt, waardoor de plant prachtig over de muren en het plafond van de keuken kruipt.

Wil je dit zelf ook doen? In deze YouTube video legt Mama Botanica duidelijk uit hoe je dat precies doet.

Benieuwd hoe het huis van Mama Botanica eruit ziet? Wij hebben een prachtige binnenkijker mét interview online staan: het jaloersmakende groene huis van Mama Botanica, uiteraard vól planten. En ja, zelfs met een plant die over de muur en het plafond groeit.

planten muur plafond keuken
planten muur plafond keuken

Heb je servies in huis waar je trots op bent? Stop het dan niet weg in een keukenkastje, maar zet het in de spotlights. Een paar mooie open planken in de keuken kunnen je keuken veel goeds doen.

Wil jij ook weten hoe je die planken het mooiste inricht? Daar schreven we een handig artikel over: je open planken opnieuw inrichten? Volg dit stappenplan.

planten muur plafond keuken

Ook tof: gedroogde bloemen aan de muur

Heb je absoluut geen groene vingers? Daar hebben ze in deze keuken ook iets op gevonden: gedroogde bloemen.

Gedroogde bloemen zijn dé trend van 2019, we zien ze steeds vaker terugkomen in verschillende interieurs. Hang een paar mooie gedroogde bloemen op aan een kapstok en je hebt er jarenlang plezier van. Meer lezen? Vergeet een verse bos bloemen, geef je geld uit aan gedroogde bloemen.

Meer fijne interieurs met práchtige keukens

historiskahem

Reageer op artikel:
Hallo droomkeuken: in deze keuken groeien er planten aan het plafond
Sluiten