Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Wooninspiratie 20 jun 2018

Een keuken met hout en wit zorgt voor een nette, cleane uitstraling

We werden heel erg blij van deze cleane keuken met hout. Wit in combinatie met hout is namelijk altijd een goed idee. En als je dat dan weer combineert met vintage kleden in je interieur, dan heb je wat ons betreft je jackpot te pakken.

Kijk je mee?

Allereerst nemen we een kijkje in de wat sobere woonkamer. De banken in de woonkamer zien er natuurlijk meer dan comfortabel uit. Het zachte zwarte leer nodigt uit om neer te ploffen en een hele avond te Netflixen. Er wordt kleur in de kamer toegevoegd door het zachte vintage kleed. En door de grote ramen aan de zijkant van de kamer komt er lekker veel licht in de kamer, waardoor ‘ie nog wat groter oogt.

Maar het echte paradepaardje van het appartement is de keuken. Deze is helemaal af: we hebben het over hagelwitte keukenkastjes, een houten keukenblad in combinatie met een houten backdrop, groene kruiden én een vintage kleed. Vooral dat laatste is fijn, want je wilt immers geen koude voeten als je aan het koken bent.

Een vintage kleed in de keuken met hout is eigenlijk altijd een goed idee. Behalve als je veel knoeit in de keuken (zoals ondergetekende). Dan kan je misschien beter voor tegels kiezen, want die zijn makkelijker schoon te maken dan zo’n prachtig oud kleed.

Over the top?

We moeten nog een beetje wennen aan de combinatie van het drukke behang én het drukke, kleurrijke dekbed. Over de doorzichtige paarse gordijntjes zijn we dan wel weer enthousiast. Deze geven de kamer een vrolijke, luchtige uitstraling. Wist je dat paars een goede kleur is voor in de slaapkamer? Je leest hier waarom.

Inspiratie voor de badkamer: ga voor lichtblauw. In combinatie met hout, want dat is waar dit appartement in uitblinkt. In tegenstelling tot de woonkamer is de badkamer kleurrijk en heeft ‘ie een druk printje. Daar worden we vrolijk van.

Meer mooie interieurs:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Een keuken met hout en wit zorgt voor een nette, cleane uitstraling
Sluiten