Iris Wijnands
Iris Wijnands Binnenkijken 9 nov 2019

Dit minimalistische appartement heeft een keuken met leren handgrepen

Dit appartement heeft, naast een mooie woonkamer, een geweldige keuken, terwijl de keukenkastjes zelf gewoon heel simpel en wit zijn. Wat er dan zo bijzonder aan is? Dat zullen we verklappen: de leren handgrepen aan de kastjes, die maken de witte keuken zo speciaal.

Voor we naar de keuken met de leren handgrepen gaan kijken, beginnen we eerst met de minimalistische woonkamer.

woonkamer leren handgrepen 2
Bron: Bolaget

Een moderne, minimalistische woonkamer

Daar zien we een moderne, grijze hoekbank die het grootste deel van de ruimte inneemt. Deze moderne bank wordt op zijn beurt gecombineerd met een retro houten tafel, wat ervoor zorgt dat de woonkamer wat minder strak en een toch iets gezelliger is.

De verbindende factor van deze ruimte? Bruine accessoires. Kijk maar eens naar de kussens op de bank en het zachte dekentje op het uiteinde van de bank. Minimalistisch en knus, het kan prima samen.

eettafel interieur leren handgrepen
Bron: Bolaget

Altijd handig: een klaptafel voor extra ruimte

Vanaf de bank in de woonkamer zagen we de compacte eettafel al staan. Het is een houten klaptafel met krukjes, met daarboven een grote industriële lamp. Het is een simpele en rustige hoek om te eten, met enkel een minimalistisch plantje in een witte pot op de tafel.

leren handgrepen keuken
Bron: Bolaget
leren handgrepen keukenkastjes
Bron: Bolaget

De leren handgrepen in de keuken

Toen we voor het eerst naar deze keuken keken, zagen we vooral een simpele witte keuken met hier en daar mooie accessoires zoals een vaas en een lijstje. Op het hoekje staat nog een mooie snijplank en twee kopjes die decoratief op het aanrecht staan.

Toch zullen ook de leren handgrepen niet onopgemerkt blijven. Waar in de meeste keukens gekozen wordt voor een metaal, zijn hier de handgrepen gemaakt van stukjes leer. Zo krijg de moderne, strakke keuken een natuurlijk accent. Die leren handgrepen zijn niet alleen super gaaf voor de keukenkastjes. Voor gewone kasten, een lade van een bureau en heel veel andere plekken zijn super geschikt voor leren handgrepen.

Na het ontdekken van die mooie leren handgrepen meer moois zien?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit minimalistische appartement heeft een keuken met leren handgrepen
Sluiten