Estelle Beukman
Estelle Beukman Interieur 26 december 2017

Fleur je keuken op met een kleurrijk vloerkleed

Als je een beetje van koken houdt, dan ben je vast vaak in de keuken te vinden. Maar hoe maak je deze ruimte gezellig? Met een kleurrijk vloerkleed! Steeds vaker zie je matjes of tapijtjes in de keuken liggen. Onhandig? Welnee, sfeervol juist!

Wil jij je vloerkleed laten opvallen? Een carpet op een witte vloer is een echte eyecatcher. Dit kun je hier mooi zien.

Hemtrevligt

De zwarte vloer in combinatie met de witte keuken is prachtig. De ruimte is wat koel, maar krijgt door een Perzisch vloerkleed een kleurrijke touch. Het tapijt is echt huge. Je kunt er niet omheen!

Carlay

Voeg een vleugje Ibiza toe in je keuken door gebruik te maken van hout, rotan en veel wit. Deze warme kleuren zie je ook terugkomen in het kleedje op de vloer. Een perfecte match! Hetzelfde idee als dit tropische Ibiza huis.

Living

Zo’n dik kleed is natuurlijk heerlijk voor onder je voeten. Doe er wel voorzichtig mee, straks valt er een pan tomatensoep overheen! Geen paniek, een wasbeurtje en hij is weer schoon.

Tessaneustadt

Je zou denken dat je een vloerkleed moeilijk kunt combineren met andere patronen. In deze keuken kan het prima. De bruintinten in de vloer komen ook terug in de mat, waardoor het mooi overloopt in elkaar.

Designbyhand

Als je een lange smalle keuken hebt, kun je het beste kiezen voor een loper. Op deze manier komt de lengte van de ruimte extra goed naar voren.

Instarix

Meer inspiratie

Vind jij een baby blauwe kleur helemaal te gek? Dan moet je deze keuken echt zien.

Reageer op artikel:
Fleur je keuken op met een kleurrijk vloerkleed
Sluiten