Jaime Andreas
Jaime Andreas Keuken 4 jul 2020

Yes – Deze 7 keuken investeringen zijn écht de moeite waard

De keuken is het hart van je huis. Hier kook je lekkere maaltijden voor jezelf of je gezin en kom je samen om dit te eten. Dan is het fijn wanneer de keuken een optimale ruimte is om te gebruiken. Het is soms eng grote investeringen te doen omdat je twijfelt of het wel nodig is. Maar geloof ons: de volgende keuken investeringen zijn je geld meer dan waard.

Helemaal wanneer je zeker weet dat je nog vele jaren in dit huis blijft wonen, kan je meer geld in je keuken steken.

Keuken investeringen die de moeite waard zijn

1. Walk-in voorraadkast

De een droomt van een walk-in kledingkast, maar in een walk-in voorraadkast heb je alle vrijheid om spullen overzichtelijk op te slaan. Het is echt perfect. Je hebt genoeg ruimte voor allerlei soorten eten, kruiden en drinken.

Nu kun je met een gerust hart voor meerdere dagen boodschappen doen zonder je zorgen te maken over de ruimte.

2. Een kookeiland

Heb je ruimte in de keuken voor een eiland? Ga er dan voor! Het is een perfecte manier om meer ruimte te creëren voor koken. Het is een goede plek voor apparaten als de vaatwasser, een koffiezetter of een wasbak. Bovendien ziet het er luxueus uit en kun je het kookeiland ook gebruiken als plek om aan te eten.

3. Luxe vaatwasser

Het is fijn om een krachtige luxe vaatwasser te hebben waar je lange tijd plezier van hebt. Probeer echt in dit apparaat te investeren, want je zult zien dat deze investering lekker lang mee gaat.

4. Aanrecht van natuursteen

Onder de keuken investeringen kunnen we je echt aanraden te gaan voor een aanrechtblad van natuursteen. Dit is een duurzaam stevig aanrecht dat er prachtig uit ziet. Wees wel voorzichtig met het gebruiken van bepaalde schoonmaakmiddelen want die kunnen de natuursteen nog wel eens aantasten.

> Lees ook: Ga je aan de slag met natuurlijke schoonmaakmiddelen? Dit is alles wat je wilt weten

5. Wandtegels

Wandtegels zijn onmisbaar in je keuken. De tegels bieden een verschil in textuur dat je keuken een interessantere ruimte maakt. Maar verder beschermt het je muur ook tegen vieze spetters van olie, andere vetten en etensresten. Het blijft zo een stuk mooier.

6. Krachtige kraan

Uit sommige kranen komt een klein zielig straaltje water waar je niks aan hebt als je de afwas wilt doen of een pan wilt vullen met water. Je kunt beter investeren in een krachtige kraan waar je makkelijk je spullen mee kunt schoonmaken.

7. Wijnkoelkast

Dit is dé investering wanneer je graag feestjes geeft of gewoon vaak vrienden en familie uitnodigt voor een borrel. Wijnflessen nemen veel ruimte in in je normale koelkast dus dan is een wijnkoelkast een goede oplossing.

Meer inspiratie voor de keuken

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Apartment Therapy

Reageer op artikel:
Yes – Deze 7 keuken investeringen zijn écht de moeite waard
Sluiten