Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Binnenkijken 27 jun 2019

Dit frisse interieur heeft een prachtige keuken met blauwe tegels

Dit Scandinavische appartement is eenvoudig, maar stijlvol ingericht. Dat zien we niet alleen aan de kunstzinnige kunstwerken aan de muur, maar ook aan de grote hoeveelheid planten. En dan hebben we het nog niet eens over de blauwe tegels in de keuken gehad.

Kortom: we hebben weer een Scandinavisch pareltje voor je gevonden. Kijk je met ons mee?

Waar dit interieur in de basis vrij basic is, wordt het geheel opgeleukt met vrolijke accessoires en groene planten. De zwart/witte kunst aan de muur past perfect bij de rest van de look and feel van de ruimte. Om toch nog een beetje kleur toe te voegen, is er gekozen voor een roze kussentje in de bank.

Lees ook: Vergeet fotolijsten, hang je kunst gewoon aan de muur met washi tape

foto van een keuken met blauwe achterwand
foto van een keuken met blauwe achterwand

Waar de keuken van zichzelf eigenlijk wat saai is – die witte keukenkastjes en kleine zilveren knoppen zijn niet heel spannend – wordt dat weer helemaal goedgemaakt door de blauwe tegels. Deze blauwe tegels met grijze, matte touch maken de keuken meteen een stuk vrolijker. Zeg nou zelf, hier wil je toch koken?

Wil je ook je eigen kruiden verbouwen in de keuken? Wij helpen je alvast een handje op weg. Wil je een kruidentuin, maar dan binnen? Voor déze kruiden moet je dan gaan.

Het rustige kleurenpalet van de slaapkamer doet de nachtrust zeker ten goede. En kijk hoe mooi de grote Monstera in het daglicht staat te shinen. Een Monstera staat graag in het licht, maar niet in de felle zon. Deze vensterbank lijkt daar helemaal perfect voor.

Lesje vensterbank inrichten? Deze 4 kamerplanten doen het goed in een zonnig plekje op de vensterbank

Meer Scandinavische appartementen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit frisse interieur heeft een prachtige keuken met blauwe tegels
Sluiten