Een bijzondere kraan bepaalt de stijl van je keuken

Een bijzondere kraan bepaalt de stijl van je keuken

Een kraan is onmisbaar in de keuken. Moet je maar eens nagaan hoeveel keer per dag jij de kraan gebruikt. Heel vaak, niet waar? Een kraan hoeft niet alleen praktisch te zijn, maar het liefst ook mooi. En gelukkig bestaan er genoeg stijlvolle opties.

Wij hebben een paar bijzondere kranen voor je op een rijtje gezet. Scroll snel verder!

Houtwerk

Goudkleurige kranen zijn super stijlvol. Het oogt chique en maakt je keuken helemaal af. Op deze manier wordt de gootsteen opeens een ware eyecatcher!

Jansentotaalwonen

Hoeveel keer per dag gebruik jij kokend water? Precies ja, vaak! Daarom is de heetwaterkraan perfect. Zo hoef je nooit meer te wachten op je kopje thee.

Instagram

Een kraan is bepalend voor de stijl van je keuken. Dit zwart matte exemplaar is heel stoer. Het geeft je keuken meteen een wat rauwer randje, terwijl het ook voor een zekere rust zorgt omdat hij niet zo glimmend is.

ecokeukens

Voor alle vintage lovers: deze sierlijke kraan is een echte klassieker. Het is een retro model die je vooral vroeger tegen kwam, maar is nu ook weer helemaal on trend.

Welke

De trend op het gebied van kranen is de koperen kraan. Dit exemplaar is vooral populair in de landelijke keukens. Koper zorgt voor meer warmte in huis en je kunt het gemakkelijk combineren.

Quicua

Een kraan met led-verlichting. De kinderen vinden hem vast super leuk. Ze blijven maar heen en weer rennen om hun handen te wassen…

Droomhome

Voor de echte koffieleuten onder ons: een koffiekraan. Wij zouden deze variant ook wel willen hebben – want even eerlijk: dit maakt het leven (en vooral de ochtend) toch stukken gemakkelijker.

>> Lees ook: de bar cart maakt plaats voor de coffee cart

Amerrymishapblog

Een witte kraan: erg besmettelijk. Is dat ook het eerste waar jij aan denkt? Je moet hem goed schoonhouden. Een wit fonteintje valt lekker op in bijvoorbeeld een donkere keuken. Maar voor de Scandinavische minimalisten onder ons die juist geen genoeg kunnen krijgen van een witte basis; is deze kraan de perfecte optie.

Meer inspiratie

Voor nog meer keukeninspiratie check dit even.