Te vroeg voor kerstversiering? Welnee, dit zijn de leukste kerstversieringen

Het lijkt misschien wat vroeg om al te denken aan kerstversiering, maar dat is het niet. Tegen de tijd dat je echt kerstversiering in huis wil hebben is het super druk in de winkels en zijn de leukste items al weg. Daarnaast ben je tegen die tijd ook bezig met het bedenken en kopen van cadeau’s, dus het zou zomaar kunnen dat je geld opgaat aan andere dingen. Genoeg reden om nu al te beginnen met het inkopen van kerstversiering.

Voor het inkopen van de kerstversieringen kan je naar het tuincentrum of winkels zoals Casa, Hema en De Bijenkorf, maar je kan ook je spullen bij Etsy vandaan halen. Dus om je een handje te helpen hebben we de leukste kerstversiering van deze winkels voor je op een rijtje gezet.

De leukste houten kerstversiering

kerststal kerstversiering

Kerststal Betlehem van Casa voor €17,99

De kerstversieringen zijn niet compleet zonder een leuk kerststalletje onder de kerstboom. Tegenwoordig kan je het overal halen, maar deze is wel heel erg leuk. Juist omdat het zo simpel is en dat het van hout is heeft ook wel iets schattigs.

hangdecoratie kerstversiering

Set van 20 houten kersthangers van Hema voor €5,-

De leukste old school houten hangers voor in de kerstboom kan je nu gewoon bij de Hema krijgen. Ze zijn ook nog in andere kleuren beschikbaar.

kerstbal kerstversiering

Houten kerstballen van Etsy voor €3,50

notenkraker kerstversiering

Houten bewegende notenkraker van Hema voor €5,-

houten rendier kerstversiering

Houten rendier voor aan de muur van Hema voor €5,-

Als je nog een plekje aan de muur hebt is dit houten rendier wel heel erg leuk. Je kan natuurlijk ook even tijdelijk plek maken voor deze toffe muurhanger.

kerstboom kerstversiering

Houten kerstboom van Etsy voor +/- €243,21

Ben je niet zo van de echte of neppe kerstbomen? Niet getreurd, tegenwoordig zijn er voldoende andere opties. Deze houten kerstboom van Etsy is misschien wel een kleine investering, maar je krijgt er een super toffe houten kerstboom voor terug. Staat ook nog eens super chique in je kamer.

Kleurrijke Kerstversieringen

Stockings met houten naamtag van Etsy voor €16,29

Het is geen Kerst zonder stockings. Nou doen we deze traditie in Nederland vaak niet, maar toch is het leuk om in huis op te hangen of om deze traditie op te pakken. Op Etsy staan honderden verschillende soorten, van helemaal over the top tot deze wat rustigere versies.

gingerbread house kerstversiering

Gingerbread huisjes van Kurt Adler via De Bijenkorf voor €11,95

Croissant kerstversiering

Croissant hanger van Sissy Boy voor €11,99

donut kerstversiering

Donut hanger van Vondels via De Bijenkorf voor €11,95

Hier hoef ik waarschijnlijk geen uitleg bij te geven. De Bijenkorf, Sissy Boy en Vondel verkopen toch wel de leukste ornamenten voor aan de boom deze Kerst. En ze hebben ook echt alles. Van donuts tot pinguïns tot een teckel. Ze zijn ook allemaal even mooi afgewerkt, echt een plaatje om te zien hangen. Niet alleen leuk voor in jouw kerstboom, ook leuk als cadeau voor onder de kerstboom. Ze zijn per stuk wel iets prijziger, maar dan heb je wel meteen de leukste hanger voor in jouw boom.

kaarsen kerstversiering

Moderne Chanoeka kaarsen van Etsy voor €152,97

Het moet maar net je smaak zijn, maar deze kaarsen kunnen er zeker mee door. Het geeft wel meteen extra kleur aan de ruimte.

Leuke hebbedingetjes

naamkaarthouders kerstversiering

Naamkaarthouders van Casa voor €4,99

Hoe leuk is het als je met het Kerstdiner een tafelschikking kan maken met deze leuke naamkaarthouders.

kerstbal kerstversiering

Lalalama Kerstbal van Casa voor €1,99

Casa heeft deze feestdagen de allerleukste kerstversiering in de winkels liggen. Een overkoepelend thema in het assortiment is toch wel de lama. Deze kerstbal is simpelweg veel te leuk om te laten liggen.

hangdecoratie kerstversiering

Strik hangdecoratie van Casa voor €3,99

De bovengenoemde kerstversieringen zijn natuurlijk niet de enige leuke versieringen deze Kerst. Maar we kunnen natuurlijk niet alles meenemen in dit artikel. Dus ben je geïnspireerd? Zoek dan vooral binnenkort een van deze winkels op en laat het kerstfeest maar beginnen!

Meer toffe Kerst ideeën?

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Te vroeg voor kerstversiering? Welnee, dit zijn de leukste kerstversieringen
Sluiten