Maud van Dijck
Maud van Dijck Trends 6 okt 2021

Let’s talk about kersttrends! Volgens Etsy gaat we déze kleuren dit jaar veel zien

Je kan niet vroeg genoeg beginnen met kerstdecoratie in te slaan voor de komende feestdagen. Je denkt misschien, het is pas oktober, maar voor je het weet zitten we in december. En zeker als het aankomt op de laatste trends voor de kerst kan de decoratie al snel uitverkocht raken – tijd om de kersttrends 2021 van Etsy er bij te pakken.

Gelukkig kunnen we altijd bij Etsy terecht als het gaat om kersttrends, zodat wij niet de kleurrijke decoratie voor onze kerst thuis hoeven te missen. Op Etsy zien ze namelijk een toename van 47% in de zoektermen “colorful, pastel, or neon holiday items voor de feestdagen.”

Kersttrends 2021: 3 trends voor een kleurrijke kerst

1. Neon X-Mas

Neon is helemaal hot! Naast dat er een toename was in de interesse naar neon kerstdecoratie zagen ze bij Etsy ook dat er een stijging was van 228% in de zoektocht naar customized neon borden. Het kan dan niet missen dat neon een van de trends voor deze kerst zal zijn.


Behalve neon kerstboompjes of sterren voor aan de muur zijn er ook genoeg andere items waarmee je neon in je interieur kan verwerken. Denk aan neon kerstballen, kaarsen en kerstlichtjes.

Tips om een verrassende splash of neon aan jouw interieur toe te voegen

2. Kerst met alle kleuren van de regenboog

Je zag het bij de neon al: felle kleuren mogen er zijn deze kerst. Trends van rood en groen zijn verleden tijd wanneer ook de andere kleuren van de regenboog erbij worden gehaald.

Kies dus wat van je favoriete kleuren uit (en nog een paar meer) en ga op zoek naar decoratie die jij wel in huis zou willen hebben. Denk daarbij nog niet teveel na over hoe het in je interieur zal staan. Pas als je een lijstje met ideeën hebt en items die je mooi vindt wil je gaan kijken hoe die bij jouw kerstdecor zullen passen.


Vooral een kerstboom met kerstballen in allerlei kleuren kan er heel tof uitzien. Daar kan je niet anders dan blij van worden als je zo’n vrolijke kerstboom in je interieur hebt staan.

3. Pastel kerst party’s

Maar ook pasteltinten zullen we zien en al zijn deze niet zo fel als de vorige twee trends, ze kunnen aan je kerstboom echt wel een knal van kleur geven. Felle kleuren zijn niet een vereiste om je huis er kleurrijk uit te laten zien (al is het wel makkelijker).

Wat we vooral in huis zullen zien zijn veel kleuren en tinten die voor een vrolijke sfeer zorgen én dat kan zeker met pasteltinten.

Zo creëer je zelf een te gekke Bohemian kerstboom voor de feestdagen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Domino

Reageer op artikel:
Let’s talk about kersttrends! Volgens Etsy gaat we déze kleuren dit jaar veel zien
Sluiten