Maartje Wieling
Maartje Wieling Kerst 24 september 2017

Yes, dit zijn ze dan: dé kersttrends 2017

KERST is in aantocht! En daarbij hoort natuurlijk ook het lijstje ‘kersttrends 2017’. Het lijkt misschien vroeg (hoewel… de pepernoten liggen ook alweer schaamteloos in de schappen), maar het is natuurlijk ook gewoon heel leuk om nu al even te spieken hoe je huis er in december uit gaat zien.

Dit zijn ze dan: onze favoriete kersttrends van 2017!

Kersttrend 1: kerst in pasteltinten

Pasteltinten sierden heel 2017 ons interieur en deze trend zet zich vrolijk door tijdens de feestdagen. Denk aan lichtblauw, oudroze en lila tinten. Geeft ons weer een mooie kans om ook tijdens de feestdagen onze favoriete kleurencombi van dit moment – donkergroen en roze – te gebruiken…

Kersttrend 2: klassieke kerst in een botanisch jasje

De klassieke kerst is terug van eigenlijk nooit weggeweest. Donkergroen en rood worden dit jaar in een modern jasje gestoken door er een botanisch tintje aan te geven. In combinatie met veel verschillende aardetinten zorgt deze look voor een aardse kerst.

Kersttrend 3: een warme velvet kerst

Net als pasteltinten was ook velvet (ook wel velours genoemd) een populaire interieur trend dit jaar. En dat zien we nu terug inde kerstcollecties. House Doctor heeft zelfs kerstballen met een velvet ‘vachtje’. Super stijlvol en elegant!

Kersttrend 4: verzameling kerstboompjes

Net als de plantenhoek in huis, maakt ook de zogenaamde ‘kerstboom hoek’ zijn entree in onze interieurs. In de vensterbank, op een krukje, rondom de kerstboom en ga zo maar door. Zet verschillende kleine kerstboompjes (eventueel nog met verschillende hoogtes) bij elkaar en maak er een gezellig hoekje van of versier de vensterbank op een originele manier.


MERRY CHRISTMAS!

Reageer op artikel:
Yes, dit zijn ze dan: dé kersttrends 2017
Sluiten