Dit zijn onze favoriete kersttrends van 2016

Beginnen de kerstkriebels al te komen? Dan is het tijd om eens even goed na te denken over de look van je interieur tijdens de kerstdagen. Kom maar op met die versiering! Om je een handje te helpen zetten wij de kersttrends 2016 voor je op een rijtje. Dit zijn onze favoriete looks!

Inventariseer wat je nog hebt liggen en mix je collectie met een aantal nieuwe versieringen. Zo creëer je een unieke én persoonlijke look.

Een interieur vol kerstversiering

Stoere materialen en een licht kleurenpalet

Dit jaar zien we veel stoere materialen als beton en transparant plastic. Combineer deze versieringen met een metallic – bijvoorbeeld zilver of brons – en je hebt een stoere boom! Houd bij deze look wel de slingers achterwege. Een stijlvolle ketting met houten of metallic kralen past super goed bij deze stijl. Wil je graag een kleur toevoegen? Ga dan voor mosgroen. We like!

Héél veel kleur

We gaan voor een kleurrijke Kerst met een vintage en retro touch! En dat is je vast niet ontgaan, want de multi color versiering voor deze trend ligt in een heleboel winkels. Bij deze trend draait het allemaal om kleur: blauw, fuchsia roze, goud, groen en rood worden allemaal met elkaar gemixt. En niet alleen de kleur is bijzonder, maar ook de ornamenten zelf. Het kan namelijk niet gek genoeg! Bij HEMA, &Klevering en Sissy Boy zagen we ornamenten in de vorm van cactussen, fruit, robots en tropische dieren.

Deze stijl past heel goed in een modern of Scandinavisch interieur. Hoe rustiger je interieur hoe beter, want wij zijn van mening dat je met Kerst best een beetje uit mag pakken!

All white everything

Subtiel en toch feestelijk: een kerstboom met enkel witte versieringen. Om de look toch bijzonder en spannend te maken kun je een aantal bijzondere ornamenten kopen. Denk aan engeltjes, dieren of verschillende sterren. Deze look kun je ook goed combineren met ornamenten van transparant plastic. Wil je het nog feestelijker maken? Strik dan ook witte linten in de boom. Zo voeg je een traditionele touch toe!

Wil je een kerstboom die past bij je Scandinavische interieur? Dan is deze look echt perfect. Hang de boom niet te vol, maar kies voor een klein aantal bijzondere ornamenten. Less is more.

Bekijk ook: 4x stijlvolle kerstversiering voor een modern interieur

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Dit zijn onze favoriete kersttrends van 2016
Sluiten