Maud van Dijck
Maud van Dijck Finds 16 okt 2021

6 leuke en betaalbare alternatieven voor kerstlampjes (voor binnen én buiten!)

Met de kerst in zicht kan je beter op tijd ervoor zorgen dat je je kerstverlichting al in huis hebt. Kerstlampjes voor buitenshuis kunnen soms nog een redelijke investering zijn (en vergeet niet de energierekening). Maar misschien wil jij het niet al te gek maken voor kerst met je budget.

Daarom hebben wij wat leuke alternatieve opties gekozen om ervoor te zorgen dat je huis nog steeds mooi oplicht met de feestdagen.

6 alternatieve budget kerstlampjes

1. Een sneeuwprojector

Laat sneeuwvlokjes buiten op de muren van jouw huis verschijnen. Zo kan je toch nog voor een witte kerst zorgen zelfs als de sneeuw niet valt dit jaar. En mocht je een keer binnen zelf ervan willen genieten dan kan je hem gewoon lekker bij jou in de woonkamer of slaapkamer zetten.

Op Amazon kan je voor €35,99 eenzelfde soort sneeuwprojector bestellen.

2. Meteoorregen kerstlampjes

Daarnaast heeft Amazon ook verschillende meteoorregen verlichting die je heel leuk aan de bomen in je tuin kan hangen. Zo heb je toch net wat anders dan de standaard kerstlampjes.

Voor €21,60 kan je een decoratie als die hierboven verkrijgen of ga voor de ijspegel variant van €25,99.

hema kerstlampjes
Bron: HEMA

3. Dennenappel kerstlampjes

Hang dennenappels binnen of buiten je huis voor een toffe kerstsfeer. Helaas zijn lichten de dennenappels zelf niet op, maar het zijn wel leuke versierde kerstlampjes om op te hangen.

Bij HEMA kan je dit lichtsnoer voor €10,- kopen.

4. Eikeltjes

We hebben dan geen lichtgevende dennenappels, maar wel opgelichte eikels! Er is ook een Halloween variant met pompoen en herfstbladeren die je kan kiezen. Dan kan je ze binnenkort al ophangen en ze gewoon lekker tot kerst laten hangen. Zo kan je ook nog iets langer van de herfst genieten.

De eikeltjes kan je al vanaf €11,19 op Amazon bestellen en voor dezelfde prijs kan je ook de herfstvariant kopen.

5. Led boompjes

Op veel plekken kan je kleine verlichte kerstboompjes voor in de tuin kopen en ze zijn er ook in allerlei vormen. Zo heeft Bol.com een aanbod aan kerstlampjes in de vorm van bomen waaronder een set van drie voor €31,99. Of koop een LED boom Tobby bij Intratuin voor €26,99.

Jysk heeft ook een aanbod van kerstverlichting voor buiten met verschillende LED bomen waar je wel een kijkje wil nemen.

6. Candy cane kerstlampjes

Maak van je tuin een klein kerstdorp met deze zuurstok lantaarnpalen verspreid door je tuin. Of zet ze langs je oprit af op een rij in je tuin voor een gezellig ontvangst.

Op Amazon staat een leuke set van acht voor €25,31.

Essentieel voor de feestdagen: 3 tips om een echte miskoop te voorkomen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
6 leuke en betaalbare alternatieven voor kerstlampjes (voor binnen én buiten!)
Sluiten