Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Diy 19 nov 2018

Kerstkaarten ophangen doe je dit jaar op déze originele manieren

Er is niets zo magisch als een handgeschreven kerstkaart. Daarom sturen we op de redactie van Roomed standaard elk jaar een hele hoop kerstkaarten. Maar hoe gaan we ze dit jaar ophangen? Kerstkaarten ophangen wordt een eitje met deze DIY.

Zodra de decembermaand is begonnen, liggen de eerste kerstkaarten in de brievenbus. Maar eerlijk is eerlijk: we zijn wel een beetje uitgekeken op de kerstkaarten die saai op een rijtje aan de muur of voor het keukenraam hangen. Dat kan veel leuker! Met deze 5 DIY’s zorg je ervoor dat jouw kerstkaarten dit jaar de show stelen.

Kerstkaarten ophangen: 5 originele DIY’s

Het makkelijke van de DIY’s is dat je er niet veel voor nodig hebt. Zo gebruik je voor de eerste DIY kerstlampjes, een lijmpistool en een grote fotolijst, maar voor DIY nummertje 2 heb je eigenlijk alleen een breed lint en dubbelzijdige tape nodig. Zo zie je maar weer: een leuke DIY hoeft echt niet duur te zijn.

De YouTube video bevat trouwens wat reclame van het fotomerk Shutterfly, maar daar kan je gewoon doorheen kijken. Gebruik maken van Shutterfly is niet nodig voor de leuke, creatieve DIY’s.

Nog meer lezen over Kerst?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Kerstkaarten ophangen doe je dit jaar op déze originele manieren
Sluiten