Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Decoratie 17 dec 2018

5 kerstcadeaus voor je interieur die perfect zijn voor je verlanglijst

Even eerlijk, hoe vaak heb jij de vraag ‘wat wil je hebben voor Kerst?’ al om je oren geslingerd gekregen? Wij zijn inmiddels bijna door onze Kerst wishlist heen. Net zo inspiratieloos als wij met wat je voor de feestdagen moet vragen? Wij hebben alvast wat speurwerk gedaan naar de leukste interieur cadeaus, zodat je altijd een antwoord klaar hebt.

Natuurlijk is het over het algemeen de bedoeling dat je kerstcadeaus niet zelf hoeft te verzinnen. Het is immers een cadeautje, een verrassing. Maar toch betrappen we mensen erop dat er vaak om hulp wordt gevraagd.

De leukste kerstcadeaus voor je interieur

Tijdens onze zoektocht naar de leukste kerstcadeaus voor het interieur zijn we langsgegaan bij Hudson’s Bay. Handig, want Hudson’s Bay heeft een breed assortiment en vind je door heel Nederland. Je hoeft dus niet helemaal van Limburg naar Groningen te reizen voor hét perfecte cadeau. Daarnaast kan de Kerstman de rest van de kerstcadeaus bij Hudson’s Bay aanschaffen, want het assortiment is zo breed dat er een goed cadeau voor iedereen tussen moet zitten.

Wij selecteerden alvast de 5 leukste kerstcadeaus voor je interieur. In elke prijsklasse.

hudson's bay kerst

1. Glas met een gouden randje

Dit mooie glas is een echte eyecatcher. Op tafel, maar natuurlijk ook in je vitrinekast. Zo wordt je kerstdiner dit jaar wel héél chique. €8,95.

kerstcadeau interieur

2. Houten hand

Fan van een Scandinavisch interieur? Dan is dit jouw ideale cadeau. Deze houten hand zien we maar al te vaak terug in Scandinavische interieurs. Een leuk detail voor op de vensterbank, maar ook erg leuk in een slaapkamer of home office. €19,00.

kerstcadeau interieur

3. Reiswekker

Veel op reis? Dan kan deze kleine reiswekker nog wel eens van pas komen. Maar ook als je gewoon in je eigen slaapkamer wakker wordt, vinden we dit een stijlvolle toevoeging aan je nachtkastje. We zijn verliefd geworden op de mooie petrol kleur! €32,00.

kerstcadeau interieur

4. Kleurrijk vloerkleed

Hier worden we enthousiast van: dit katoenen vloerkleed heeft dé trendkleuren van het moment. De combinatie okergeel en navy blauw geven elke kamer een stijlvolle touch. €39,95.

kerstcadeau interieur

5. Bloemenvaas

We kunnen nooit genoeg vazen in huis hebben. Meer vazen staat namelijk gelijk aan meer bossen bloemen en daar houden we van. Deze Kastehelmi vaas heeft een prachtige afwerking met dauwdruppels. Indrukwekkend! €49,90.

Nog meer inspiratie voor je kerstcadeau nodig?

Weet je nog steeds niet welk kerstcadeau voor jou hét ideale cadeau is? Of zoek je nog het perfecte cadeau voor je collega, vader of die altijd goedlachse oom? Doe dan de quiz en vindt kom erachter (link naar het vorige artikel, staat nog niet online).

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
5 kerstcadeaus voor je interieur die perfect zijn voor je verlanglijst
Sluiten