Maartje Wieling
Maartje Wieling Wooninspiratie 16 december 2017

Foodies, dierenliefhebbers en minimalisten opgelet: wij hebben de perfecte kerstboom voor je

It’s the most wonderful time of the year.. Om niet alleen jou, maar ook je huis helemaal in de kerststemming te brengen, slaan Roomed en Sissy-Boy de handen ineen. En het belangrijkste item tijdens kerst is – maar natuurlijk – de kerstboom. Wij zetten drie verschillende looks op een rijtje, geheel volgens de laatste trends.

En we garanderen dat er voor ieder interieur iets passends tussen zit! Voor de ultieme foodie hebben we een smakelijke boom, voor de echte dierenvriend een feestelijke beestenboel en ook de ultieme minimalist komt aan zijn trekken met een prachtige subtiele kerstboom.

Een smakelijke kerstboom

Misschien wel het allerbelangrijkste onderdeel van kerst: eten. En om dat nog maar eens extra te benadrukken, hangen wij onze boom dit jaar vol lekkers. Wat dacht je van een rode ui in je boom? Of een knaloranje wortel, een maiskolf of een rood pepertje?

Combineer dit met wat traditionele kerstkransjes en zuurstokjes, en klaar is je smakelijke kerstboom!

Een minimalistisch plaatje

Ben jij niet zo van de ‘over-de-top’ kerstboom en houd je het liever wat meer simplistisch? Ook dan hebben we een passende look voor je. Laat de gekleurde kerstballen en hysterische knipperlichtjes vooral lekker links liggen en ga voor subtiele gouden accessoires in combinatie met witte accenten.

Zie je? Een ingetogen kerstboom oogt nét zo sfeervol.

Een beestenboel

Misschien wel onze favoriete kerstcollectie dit seizoen: de stijlvolle hangende diertjes van Sissy-Boy. Panda’s, konijntjes, aapjes, tijgers… Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt het dit jaar in de kerstboom hangen. We love it. Combineer deze stijlvolle hangertjes bijvoorbeeld met een subtiele gouden slinger.

I WANT IT ALL!

Dat begrijpen we. Je shopt alledrie deze prachtige en sfeervolle looks bij Sissy-Boy.

Psst.. Heb je jouw boom eigenlijk al versierd? Ach, dan zijn we gewoon – geheel in stijl – fashionably late. Tijd voor een restyling dus!

Styling/fotografie/video: Maartje Wieling & Lotte Wullems
Editing: Lotte Wullems

In samenwerking met Sissy-Boy

Reageer op artikel:
Foodies, dierenliefhebbers en minimalisten opgelet: wij hebben de perfecte kerstboom voor je
Sluiten