Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Wooninspiratie 6 dec 2019

Zo verberg je binnen no time die lelijke onderkant van de kerstboom

Een kerststal hoort al jaren traditiegetrouw onder de kerstboom. Er zijn inmiddels ook veel moderne varianten van te krijgen, maar als je een keer wilt gaan voor iets totaal anders als decoratie onder de boom dan kan dat natuurlijk ook. Zo kan je op een makkelijke manier de lelijke onderkant van een kerstboom verbergen.

Wij gingen voor je op zoek en vonden verschillende leuke items die ook super stylish zijn onder de boom.

1. Schapenvacht

Lekker winters, en het geeft je huis een knusse sfeer. Het handige aan zo’n zacht vachtje is dat je je ook meteen geen zorgen meer hoeft te maken over de zoektocht naar een stijlvolle pot voor je boom. Deze verstop je namelijk gewoon onder het kleedje!

2. Mand

De kluit van de kerstboom (of natuurlijk de standaard van een nep-kerstboom) verbergen met een grote rieten mand is een favoriet op de Roomed redactie. Bij een tuincentrum verkopen ze rieten manden in verschillende maten waar jij jouw kerstboom zo in kwijt kunt.

3. Wollen plaid

Nog zo’n favoriet op de Roomed redactie: je kunt natuurlijk gemakkelijk een grofgebreid wollen plaid onder jouw kerstboom leggen om zo de onderkant weg te werken. Stijlvol én lekker makkelijk. Het enige wat je hoeft te doen, is jouw kleed charmant neerleggen.

> Ken jij iemand niet absoluut geen kerstversiering in huis wil? Laat ze dit artikel zien voor moderne kerstversiering, en problem soveld!

4. Cadeautjes

En last but not least: een kerst zonder cadeautjes is natuurlijk geen kerst! Doe extra je best met inpakken en kies mooi inpakpapier, strik er een touwtje omheen en bind er een takje eucalyptus tussen.

Moeite met die cadeautjes inpakken? Zo pak jij jouw cadeautjes last minute tóch nog mooi in.

Meer lezen over de kerstboom?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Zo verberg je binnen no time die lelijke onderkant van de kerstboom
Sluiten