De nieuwe kerstballen van Søstrene Grene zullen jouw kerstboom laten stralen

Wij konden geen genoeg krijgen van de nieuwe kerstcollectie van Søstrene Grene. Dus vandaag nemen we nog een kijkje bij de nieuwe decoratie voor in de kerstboom. Wij zijn dol op de kerstballen die Søstrene Grene voor kerst 2021 uitbrengt.

Heb je nog genoeg kerstballen voor in jouw boom? Dan wil je liever wat meer weten over de andere kerstdecoratie. Of neem een kijkje bij het grote assortiment voor Kerstmis via de site.

Kerst 2021 bij Søstrene Grene

kerst 2021 Søstrene Grene
Bron: Søstrene Grene

De nieuwe collectie van Søstrene Grene focust op een stralende kerstboom en een feestelijke kersttafel waar je de hele avond gezellig aan wil tafelen. Haal je mooie bestek tevoorschijn en leg wat sfeerlichtjes samen met kerstballen op tafel voor een gezellige kerstsfeer.

kersttafel Søstrene Grene
Bron: Søstrene Grene

Neem dus plaats tussen de kerstballen aan tafel. Want deze leuke kerstdecoratie wil je ook buiten je boom zien. De appel kerstballen die je op de borden ziet liggen zijn zo leuk! En de groene kerstballen zijn heel mooi tussen een dennentak gestyled.

Vergeet ook niet je servetten op een stijlvolle manier te vouwen zodat je kerst look helemaal af is. En wat kaarsen kunnen niet op tafel ontbreken in de winter.

kerstballen Søstrene Grene 2021
Bron: Søstrene Grene

Ook de cadeautjes en kersen van de foto hierboven kan je in je kerstboom hangen. Bij de Roomed-redactie zijn de kerstballen in de vorm van eten ook echt in trek.

Daarnaast vinden we het design van de traditionele kerstballen hierboven heel stijlvol. De wit met rode kerstbal in het bijzonder trekt onze aandacht. Het design laat je namelijk ook aan een zuurstok denken.

Bron: Søstrene Grene

Ook deze kerstballen vinden wij heel mooi. Een goede keuze voor een bohemian interieur met de leuke patronen die wat weg hebben van touwwerk. Heel leuk om te combineren met macramé in je kerstboom voor een sfeervolle en elegante kerstboom.

Søstrene Grene heeft ook mooie kleurtinten gekozen voor hun kerstballen die samen met de gouden accenten een verfijnd gevoel creëren. En vooral de gouden kerstballen zijn lekker chique!

mistletoe kerstbal
Bron: Søstrene Grene

Nog een van onze favorieten uit de Søstrene Grene collectie voor kerst 2021 is deze mistletoe kerstbal. In een lekker roze kleurtje geeft het een feestelijke look aan je kerstboom. Het is een leuk alternatief in het geval dat je geen mistletoe hebt om boven de deur te hangen of niet wilt aangezien deze kerstplant giftig is voor mensen en dieren.

Ben jij er klaar voor? Alles wat je wilt weten over dé 6 kersttrends van 2021

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
De nieuwe kerstballen van Søstrene Grene zullen jouw kerstboom laten stralen
Sluiten