Kerstballen opruimen doe je met déze handige doos uit de Aldi folder

Misschien wil je nog helemaal niet aan het opruimen van je kerstboom denken, want het staat immers zo gezellig. Toch laten we deze gouden tip niet aan ons voorbij gaan: in de Aldi folder week 53 hebben we een bewaarbox gevonden waarmee kerstballen opruimen echt een eitje wordt.

Als jouw boom volhangt met plastic kerstballen, dan maak je je waarschijnlijk niet zo druk over het opruimen. De ballen kunnen allemaal in een doos, en volgend jaar zien ze er nog precies zo uit als hoe je ze neergelegd hebt. Zelfs als je de doos per ongeluk laat vallen.

Glazen kerstballen, tja, dat is een ander verhaal. Wanneer je elk jaar flink in de buidel tast voor de mooiste en meest unieke kerstballen, dan wil je natuurlijk ook dat ze er volgend jaar nog mooi bijliggen en zonder scheuren en barsten uit de doos komen. Daar komt de opbergdoos uit de Aldi folder week 53 om de hoek kijken.

aldi folder week 53 2020

Kerstballen opruimen met de bewaardoos uit de Aldi folder week 53

Kerstballen opruimen was nog nooit zo gemakkelijk. Deze bewaardoos is voorzien van een 3-laagse kartonnen vakverdeling, zodat je kerstballen niet tegen elkaar aan stoten. Hiermee vergroot je de kans dat ze het nog een jaar overleven aanzienlijk.

Er is keuze uit een zilverkleurige en een goudkleurige deksel, en natuurlijk kun je de boxen gemakkelijk op elkaar stapelen als je meerdere boxen aanschaft. De dozen hebben een inhoud van 25 liter. Hoeveel kerstballen je daarin kwijt kunt, ligt natuurlijk ook aan de grootte van je kerstballen.

Je koopt één kerstballen bewaardoos voor €6,99 en ze liggen vanaf woensdag 30 december in de winkels. Voor meer handige aanbiedingen verwijzen we je graag door naar de folder.

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Kerstballen opruimen doe je met déze handige doos uit de Aldi folder
Sluiten