Iris Wijnands
Iris Wijnands Kerst 18 november 2019

Hysterisch: dit is de kerstballencollectie van Fred van Leer (lees: roze en glitters)

Mag jouw kerstboom dit jaar vól hangen met hysterische kerstballen, de ene nog met meer glitters dan de ander? Dan raden we je aan om zo snel mogelijk op je knalroze hakken naar een Shoeby-filiaal te rennen, want daar kun je de kerstballencollectie van Fred van Leer vinden. En als je gelukt kan je Fred zélf in de boom hangen.

De bekende stylist en presentator Fred van Leer is een man naar ons hart: van hem mag het 52 weken per jaar Kerst zijn. Samen met de oprichtster van Shoeby, Mieke van Deursen, heeft hij deze bijzondere collectie samengesteld.

Fred van Leer kerstballen
Bron: Shoeby

Hebben: de kerstballen van Fred van Leer

De kerstballencollectie is gebaseerd op Fred’s lijfspreuk: ‘life is a circus, and that’s what it is‘. De circusolifant, het aapje én de circustrommel heeft hij zelfs op zijn arm getatoeëerd. Behalve circusdieren vind je ook kerstballen met luipaard print, een kerstbal in de vorm van een roze pump en een kerstbal in de vorm van een oranje tas. Zoals we al zeiden, helemaal hysterisch.

Je kan de kerstcollectie van Fred van Leer combineren met kerstballen die je nog hebt, maar je kan er ook heel veel bij elkaar in één boom hangen! Dat levert een kleurrijke en vrolijk versierde kerstboom op, zoals je hierboven kan zien.

Fred van Leer kerstballen
Bron: Shoeby

Het pronkstuk van de kerstcollectie van Fred van Leer

De allermooiste bal van deze kerstcollectie? De ‘kerstbal’ van Fred van Leer zelf natuurlijk. In kerstbal-vorm schittert hij in een zwart pak en met roze pumps in jouw kerstboom. Bij de kick-off van het nieuwe seizoen zegt Fred lachend: “Het pronkstuk, dat ben ik natuurlijk zelf. Hang mij maar in die boom, wie kan dat nou zeggen?”

De Fred-kerstbal is wel de duurste van de collectie, maar dan heb je wel wat. Om het ornament in huis te halen betaal je €19,99. Voor een leopard print kerstbal betaal je €4,99. De andere bijzondere kerstfiguren voor in de boom kosten €7,99 of €9,99. De kerstballen van Fred van Leer voor Shoeby zijn vanaf nu te verkrijgen in alle 225 Shoeby-winkels.

Wil je nog meer in de kerstsfeer komen?

Reageer op artikel:
Hysterisch: dit is de kerstballencollectie van Fred van Leer (lees: roze en glitters)
Sluiten