Voor in de kerstboom: de mierzoete ballen van My Jewellery wil je hebben

Alle kerstballen verzamelen! Als je van mierzoete decoratie houdt, hebben we twee soorten kerstballen van My Jewellery die niet in jouw kerstboom mogen ontbreken. De ballen worden verkocht in een cadeaubox en we kunnen alvast verklappen dat je ze waarschijnlijk beide wilt hebben.

Dit zijn de kerstballen van My Jewellery

kerstballen met droogbloemen my jewellery
Bron: My Jewellery

Gevuld met droogbloemen

Favoriet, favoriet, favoriet! Deze kerstballen zijn gemaakt van plastic en bevatten tiny droogbloemen waarmee je jouw kerstboom dit jaar tot een hoger niveau tilt. De ballen zijn 8 centimeter groot en niet alleen leuk om in de boom te hangen, maar bijvoorbeeld ook om aan het plafond te hangen met een visdraadje.

De kerstballen worden geleverd in een mooie cadeauverpakkingDit ser, waardoor ze dus onwijs leuk zijn om cadeau te geven. Om het inpakken van het cadeau hoef je je in elk geval geen zorgen meer te maken. De prijs van deze set met droogbloemen is €12,95 voor 2 stuks.

kerstballen my jewellery
Bron: My Jewellery

MY kerstballen pakket

Altijd al een croissant, panter of flesje parfum in de kerstboom willen hangen? Dat kan met het MY kerstballen pakket. Voor €24,95 koop je 6 verschillende “ballen” voor echte diva’s. Ze doen ons een beetje denken aan de kerstballencollectie van Fred van Leer bij Shoeby. Hysterisch, maar fantastisch voor in de kerstboom.

Let op: deze ballen zijn wél gemaakt van glas. Als je nieuwsgierige katten in huis hebt rondlopen doe je er dus goed aan om ze veilig hoog in de boom te hangen.

> Zo houd je je huisdieren bij je kerstboom én decoratie vandaan

Meer ballen in de boom

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Voor in de kerstboom: de mierzoete ballen van My Jewellery wil je hebben
Sluiten