Geen ruimte voor een kerstboom? No problem! Neem een kijkje in mijn studio

Als je net zo’n liefhebber van kerst bent als ik, dan is een boom eigenlijk onmisbaar. Let’s be honest: een kerstboom hóórt bij kerst. Toch moet je ook een beetje geluk hebben. Je kunt wel een boom willen, maar wat als je klein woont? Dan kan het nog best een lastige opgave zijn om een geschikte plek te vinden voor je kerstboom. En wat als je tot de conclusie moet komen dat die geschikte plek er eigenlijk niet echt is?

Toegegeven: technisch gezien heb ik best ruimte voor een boom. Maar dat zou dan wel betekenen dat ik een ander meubelstuk weg zou moeten doen. En aangezien ik geen extra bergruimte heb – en het écht wegdoen van een meubel, alleen maar zodat er anderhalve maand een kerstboom kan staan, een beetje ver vind gaan – moest ik met een betere oplossing komen.

Oké, geen boom dus. Maar wat dan wel? Ten eerste ben ik helemaal los gegaan met accessoires. Als je verschillende kleine spulletjes bij elkaar zet, kaarsjes aandoet en het geheel afmaakt met wat kerstige takjes kom je al een heel eind.

Gouden huisjes
Kerstversiering (pauw & glazen kerstbal) vanaf € 1,99
Kandelaar

Accessorize!

Geen plek voor een grote kerstboom, betekent niet automatisch dat je helemaal geen kerstboom in huis kunt halen. Ook een klein exemplaar zorgt voor een kerstsfeer. Lampjes erin, gouden accessoires en je vensterbank is helemaal klaar voor de feestdagen.

Glazen met print € 3,99

A sky full of stars

Ja, dat zie je goed: mijn bed hangt in de lucht! Het perfecte object dus om een kerstslinger aan op te hangen. Who needs a tree?

Kerstslinger Ster € 17,99

De juiste accessoires, kerstige planten en takjes, véél goud en een hoop sfeervolle kaarsen. Dat is alles wat je nodig hebt! Zo zie je maar weer: kerst zonder boom is ook gewoon een sfeervolle kerst.

In samenwerking met Sissy-Boy
Concept, styling & fotografie: Maartje Wieling

Merry Christmas Roomies!

Download Roomed's schoonmaakguide en krijg jouw keuken écht schoon

Meld je aan voor de mailing en ontvang 'm gratis in je inbox!

Reageer op artikel:
Geen ruimte voor een kerstboom? No problem! Neem een kijkje in mijn studio
Sluiten