Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Interieur 21 nov 2019

Met deze 6 tips krijg je die gezellige kerstsfeer ook op kantoor

De kerstdagen komen eraan en als het aan jou ligt zal iedereen in die magische kerststemming komen. Yep, ook je collega’s zullen de komende weken meegenieten van jouw kerstvreugde, want met deze makkelijke kerstversiering op kantoor tover jij je werkplek om tot een winterwonderland. Kerst op kantoor is namelijk fantastisch!

Met de Kerst werken hoeft echt niet vervelend te zijn. Sommigen van ons vinden het juist gezellig om tijdens de kerstdagen te werken. Behalve samen met je collega’s een foute kersttrui aantrekken, kun je ook het kantoor razendsnel in de kerstsferen brengen. Wij hebben 6 mooie kerstversieringen voor op kantoor gezocht om met jullie te delen.

Kerstversiering op kantoor: hier kan je aan denken

Een kleine boom als kerstversiering op kantoor

Niet ieder kantoor is zo groot dat er een enorme kerstboom in huis gehaald kan worden en jij hebt het rond de drukke kerstperiode het eigenlijk ook veel te druk om een grote boom op te tuigen.

Ga daarom voor een kleinere kerstboom, die zijn schattig, nemen weinig ruimte in en je bent een stuk sneller klaar met het versieren. Een kleine kerstboom past overal: op een kast, een bijzettafel of gewoon op je bureau.

Versier de ladder

Nee, we hebben het niet over de carrièreladder die je aan het opklimmen bent. Het gaat om de letterlijke ladder. Wanneer een kerstboom geen optie is op kantoor kun je de ladder uit de kast halen en losgaan met kerstverlichting en zelfs kerstballen aan visdraadjes.

Gebruik het oud-papier als kerstversiering op kantoor

Heb je stapels oud-papier op kantoor liggen dat niet gebruikt wordt? Steek een lange satéprikker in een bakje met mos en maak een papieren kerstboom. Knutsel een klein sterretje als piek en je papieren kerstboom kan zo op je bureau.

Maak een gezellig hoekje met een slee

Haal die ongebruikte slee van zolder en sleep ‘m mee als kerstversiering voor op kantoor, want met wat kerstverlichting en verschillende kerstdecoraties maak je zo een gezellig kersthoekje.

Vul een vaas met dennenappels

Maak je samen met een collega wel eens een wandeling tijdens de lunchpauze? Ga dan samen even op zoek naar dennenappels. Vul een vaas met de dennenappels en eventueel wat dennentakken en je hebt binnen een handomdraai prachtige kerstversiering voor op kantoor.

Een minimalistische hoepel als kerstversiering op kantoor

Als je op zoek bent naar minder opvallende kerstversiering op het werk dan is dit misschien wel iets. Zo’n minimalistische hoepel met daaraan een paar eucalyptus- of dennentakken gebonden is ontzettend hip en je kan het ieder jaar weer hergebruiken. Ideaal als kerstversiering voor op kantoor dus.

Meer lezen over Kerst?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Met deze 6 tips krijg je die gezellige kerstsfeer ook op kantoor
Sluiten