Zó vier je Kerst wanneer je een modern interieur hebt

Dit moderne huis met prachtige grote ramen, veel lichte kleuren en vele luxe elementen is met recht een droomhuis te noemen. Ben jij benieuwd hoe er in dit moderne huis Kerst gevierd wordt? Scroll dan snel verder!

>> 3x stijlvolle kerstversiering voor een modern interieur

Wij denken dat je in deze woonkamer helemaal tot rust komt. Met de frisse lichte kleuren, het vele daglicht en het hoge plafond voelt de ruimte lekker groot. De kleine open haard en de boekenkast maken de ruimte niet kil maar juist heel huiselijk. Ook de bijzondere, donkere houten vloer die in het gehele huis te zien is zorgt voor een unieke look..

Ook in een modern huis als dit hoort een fijne kerstsfeer. De bewoners van dit huis hebben ervoor gekozen één opvallend item te nemen, namelijk een kerstboom. Deze is op minimalistische wijze versierd met alleen een aantal kerstballen. Zo kun je op een subtiele manier toch Kerst in huis brengen.

Aan de andere kant van het huis vinden we weer een groot raampartij wat zorgt voor veel licht in de keuken. Om de keuken zo rustig mogelijk te maken kozen de bewoners voor witte kasten zónder grepen. Ter contrast werden er een aantal donkere items zoals het zwart marmeren aanrechtblad, de lampen en stoelen toegevoegd. De planten zorgen voor een levendige sfeer!

In de slaapkamer vinden we een prachtige open kledingkast, wat een elegante look geeft. Heb jij ook een open kledingkast? Kies dan voor één soort kledinghangers voor een luxe en rustige uitstraling. Tevens functioneert de kledingkast ook als roomdivider.

De badkamer heeft een moderne look met het donkere glas en de strakke meubels. Met een vrijstaand bad en een inloopdouche voelt deze ruimte ook weer lekker luxe aan.

De liefelijke pasteltinten en leuke printjes maken deze kinderkamer een droom voor ieder kind. De kast met verschillende manden geeft een speelse look én zorgt voor veel opbergruimte. Hierdoor oogt de kamer lekker fris en ruim. Lees ook nog even deze zes tips voor het indelen van een gedeelde kinderkamer!

www.dizainovirtuve.com

Reageer op artikel:
Zó vier je Kerst wanneer je een modern interieur hebt
Sluiten