Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Finds 16 nov 2018

‘Gin-gle all the way’ met deze kerstballen gevuld met gin

Gevalletje ‘moeten we dit jaar in de kerstboom hebben hangen’: kerstballen gevuld met gin. Dat worden gin-tonics met kerstavond, eerste kerstdag én tweede kerstdag. Een typisch gevalletje van ‘gin-gle all the way’. Moet kunnen, toch?

Niet zo’n liefhebber van sterke drank? Dan zijn deze Van Gogh kerstballen misschien wel iets voor jou.

kerst kerstballen gin
Bron: Pickeringsgin

Kerstballen gevuld met gin

Bij Roomed zijn we van mening dat je niet vroeg genoeg kan beginnen met het ophangen van kerstversiering. Bij ons hangen de kerstlampjes dan ook al in vol ornaat te shinen in de woonkamer. Over een paar weken mogen we de kerstboom optuigen, en deze gin-kerstballen krijgen zeker een plekje in de boom.

Elke kerstbal bevat een dubbele shot gin. Als jouw kerstfeest dus wel een beetje extra party vibes kan gebruiken, dan pak je gewoon even een kerstbal uit de kerstboom. De kleur van de kerstbal blijft trouwens gewoon precies hetzelfde, dus aan het eind van december hoef je niet tegen een lege kerstboom aan te kijken. Je hangt de lege ballen gewoon weer terug de boom in.

Leuk, maar hoe ziet dat er dan uit?

Unilad maakte vorig jaar een filmpje van de kerstballen. En dat werd weer gedeeld door Pickerings Gin. Check ‘m hier:

Net zo enthousiast geworden als wij? Sla dan nu je slag, en bestel deze kerstballen zodat ze nog voor de Kerst in de boom kunnen hangen. Dat doe je in deze webshop. En ja, ze verzenden gewoon naar Nederland. Voor 6 ballen gevuld met gin betaal je €34,59.

Nog meer lezen over Kerst en kerstballen?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
‘Gin-gle all the way’ met deze kerstballen gevuld met gin
Sluiten