Maud van Dijck
Maud van Dijck Finds 7 nov 2021

Deze must have items wil je voor kerst hebben (volgens de Roomed redactie)

Ook bij de Roomed redactie kan je merken dat kerst eraan komt. Zeker nu we meer thuiswerken is het leuk om de kerstsfeer lekker op tijd in huis te halen, dus je kan niet vroeg genoeg beginnen met de kerstinkopen. Daarom vonden wij het een leuk idee om wat van onze kerst items voor 2021 al met jullie te delen.

Van kerstdecoraties voor echt foodies tot leuke items waar onze creatieve doe-het-zelvers mee vooruit kunnen, wij hebben wat items die je zo kan bestellen voor kerst 2021.

Must have kerst items 2021 volgens onze redactie

casa avocado kerstbal
Bron: CASA

Sharon’s heerlijke kerst finds

“Ik houd wel van een grapje in mijn interieur. Als echte foodie ben ik daarom van plan om dit jaar wat leuke kerstballen in de vorm van voedsel in de kerstboom te hangen. Bij CASA heb ik leuke varianten gespot van een broccoli, avocado en natuurlijk een pizza. Want wie wil er nou geen pizza in de kerstboom hebben hangen?”

scented candle frosty hm
Bron: H&M

“Zodra de klok een uur achteruit gezet is, en het dus in de avond vroeg donker is, staat mijn hele huis vol kaarsen. Ik ben gek op grote geurkaarsen, deze van H&M kocht ik dit jaar voor het eerst en ik vind ‘m te gek ruiken. Met geur breng je zo veel sfeer in huis, vooral met de donkere dagen voor kerst. Een aanrader in elk interieur!”

decoratieve kerstbomen sostrene grene
Bron: Søstrene Grene

Tessa’s feestelijke kerst finds

“Ik ben dol op Søstrene Grene en al helemaal rond de kerstdagen. Deze decoratieve kerstbomen die je hebt in verschillende kleuren en maten vind ik bijvoorbeeld geweldig. Ze zijn stijlvol en door de glitter ook nog eens een tikkie fancy. What’s not to love? 

fles lichtgevende gin
Bron: Marks & Spencer

“Maar mijn allergrootste kerst find dit jaar is toch wel deze lichtgevende fles gin van Marks & Spencer. Echt een cadeau aan mezelf! Deze gaat supermooi en feestelijk staan in mijn glazen kast.

Mijn ultieme kersttip voor gezelligheid in huis is overigens om zelf aan de slag te gaan met een DIY kerstkrans. Vorig jaar haalden wij een metalen ring in huis, kerstlampjes, binddraad en verschillende kersttakken, om zo een geweldige krans te maken. Niet alleen leuk omdat je een middag creatief bezig bent onder het genot van warme chocolademelk, maar ook vanwege de vele complimenten van de buren. En dit jaar hangen we ‘m gewoon weer op!”

stolp kerst items 2021
Bron: IKEA

Maud’s sfeervolle kerst finds

“Bij ons thuis staat er in de kast een winter miniatuurdorp. Heel leuk, maar natuurlijk niet het meest makkelijke DIY project voor kerst (het is helaas ook niet mijn werk). Maar ik vind zulke creatieve decoratie altijd heel tof. Daarom ben ik ook dol op glazen stolpen als deze van IKEA die je zelf zo creatief kan versieren als je wilt. Je kan ze met wat kerstballen of lichtjes vullen of er een klein kunstwerk van maken. Of voor de echte Disney fans kan je er een mooie rode roos inzetten. ”

kerst items 2021 waxinelicht houder
Bron: Bol.com

“Ik zag deze op Bol.com voorbijkomen en ik kon niet anders dan nog eens goed te kijken naar hoeveel waxinelichtjes het zijn. Deze stijlvolle lichthouders heb je namelijk voor 3, 4, 5 of 9 waxinelichtjes. Maar door het infinity spiegelglas wordt het effect gecreëerd dat het er véél meer zijn. Zo lijkt het bijna alsof er een privé concert bij jouw thuis is ”

Vier kerst met Sostrene Grene: dit kan je verwachten van de kerstcollectie

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Deze must have items wil je voor kerst hebben (volgens de Roomed redactie)
Sluiten