Maud van Dijck
Maud van Dijck Finds 28 nov 2021

Ho ho ho – deze 7 kerstmannen zijn zo leuk om in huis te hebben

Naast de kerstboom verdient de kerstman ook zeker een plek in huis. In Nederland wordt de kerstman wat overschaduwd door onze eigen Sinterklaas, maar met de toffe kerstmannen uit dit artikel in huis geef je deze beste man ook zijn spotlight.

Van knuffels tot houtwerken tot leuke lichtjes, kerstmannen zijn er in allerlei maten en vormen. We selecteerden de leukste voor je.

7 x een kerstman in huis

kerstmannen
Bron: JYSk

1. Kerstman HALIT

Koop een kerstman op een stokje en prik er een in een pot. Zo staat je kamerplant er leuk bij en de kerstman ook. Bij JYSK hebben ze de een assorti aan kerstmannen HALIT die je voor €2,- per stuk in de winkel kan uitzoeken.

kerstmannen jysk
Bron: JYSK

2. Kerstman BRONSIT

Deze Lange Jannen van kerstmannen sprongen ervoor ons toch tussenuit. Mochten ze niet de juiste hoogte zijn voor jou dan kan je ze gewoon een kopje kleiner of groter maken, want de benen zijn verstelbaar. Deze kerstman is voor €24,99 te koop bij JYSK.

Naast de BRONSIT en HALIT hebben ze bij JYSK nog veel meer aan kerstelven en kerstmannen, dus kijk vooral even naar het gehele aanbod

Kersverlichting
Bron: Xenos

3. Kerstmannen kerstverlichting

Hang lichtgevende kerstmannetjes op in je huis voor een gezellige sfeer. Er zijn steeds meer leuke designs voor kerstlampjes. Zo kan je bij de Action ook verschillende lichtslingers vinden. Deze kerstverlichting met 10 lampjes is voor €4,99 te bestellen bij Xenos.

kerst accessoire
Bron: Søstrene Grene

4. Kerstdecoratie

Deze gezellige kerstdecoratie heeft ook een leuke kerstman ertussen staan. Zet hem ergens op een dienblad of op een bijzettafeltje met wat dennenappels of andere winter decoratie. Voor €2,24 kan je deze kerstdecoratie bij Søstrene Grene bestellen.

houten kerstman figuur
Bron: Søstrene Grene

5. Kerstman om te verven

Nog op zoek naar een leuk DIY-project voor de kerst? Ga dan lekker een middagje met vrienden of familie knutselen. Met dit houten figuur kan je zelf de look van je kerstman bepalen. Voor €1,48 kan je deze houten kerstman in een Søstrene Grene winkel kopen.

Met deze stijlvolle DIY kerstballen creëer je direct een gezellige sfeer

kerstmannen kerstboom
Bron: Blokker

6. House of Seasons ornament kerstman

Een kerstmannetje voor aan de kerstboom is ook heel leuk! We konden deze kerstbal dus niet aan ons voorbij laten glippen dit jaar. Bij Blokker kan je dit ornament bestellen voor €9,99.

geurkaars bolsius
Bron: Blokker

7. Bolsius geurkaars Kerstman

Ook Bolsius geeft hun geurkaarsen een kerst jasje. Deze kaars met kerstman erop heeft een vanille geur. Voor €7,99 kan je deze geurkaars bij de Blokker kopen.

Fijne actie: bij Intratuin lever je dit najaar je oude kerstversiering in

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Ho ho ho – deze 7 kerstmannen zijn zo leuk om in huis te hebben
Sluiten