Sharon van der Werf
Sharon van der Werf Lifestyle 27 nov 2021

7 items op de kerst wish-list van Roomed’s Sharon

Het is eind november en dat betekent dat er volop lijstjes met kerstcadeaus gemaakt worden. Ben je inspiratieloos en weet je écht niet wat je moet vragen dit jaar? Roomed to the rescue. Wij delen ónze kerst wish-list met je, zodat jij daar inspiratie uit kunt halen. Met vandaag: de kerst wish-list van Roomed’s content manager Sharon.

December is voor mij een feestmaand. Naast dat het natuurlijk bijna kerst is, ben ik ook nog eens bijna jarig. December is voor mij dus altijd een maand met dubbel zo veel cadeautjes.

De kerstcadeau wish-list van Sharon

Hieronder zie je een paar dingen die ik al een tijdje in mijn hoofd heb. Wie weet zie jij er nog iets leuks tussenstaat wat jij zelf ook graag in huis zou willen halen!

kerst cadeau schilderen op nummer
Bron: Rubeye via bol.com

1. Zelfgemaakt schilderij (op nummer)

Ken je ‘schilderen op nummer’ nog? Vroeger maakte ik talloze kleine schilderijtjes op nummer. Laatst kwam ik deze volwassen variant tegen op bol.com, en ik vind ‘m fantastisch. Uren lang plezier voor maar €19,95.

kerst cadeau platenspeler groen lp
Bron: CoolBlue

2. Platenspeler

Niet in de categorie ‘schoencadeautjes’, wel in de categorie ‘wil ik heel graag hebben’: een platenspeler. De kans is groot dat er al een platenspeler in huis staat voordat het kerst is. Maar mocht dat niet zo zijn, dan is deze groene platenspeler via CoolBlue een geweldige keuze. Voor €129 staat ‘ie ook bij jou in huis.

Bij een platenspeler horen uiteraard ook platen. Daar heb ik er nog niet veel van, dus platen zijn zeer welkom. Daarom staan ook platen van AC/DC, Metallica, Guns ‘n Roses en de Guardians of the Galaxy: Awesome Mix Vol. 1 en Vol. 2 hoog op mijn wish list.

15 schoencadeaus (onder de 10 euro) waarmee Sinterklaas een feestje wordt

kerst cadeau vaas
Bron: de Bijenkorf

3. Vaas van Villeroy en Boch

Heb ik genoeg vazen thuis? Absoluut. Maar toch vind ik deze vaas van Villeroy en Boch helemaal het einde. De vaas is 15,5 cm hoog en kost €22,90 via de Bijenkorf.

kerst cadeau idee boek
Bron: H&M HOME

4. Interieurboek

Er mag altijd een mooi interieurboek op mijn lijstje staan. Dit boek komt bij H&M Home vandaan, kost €24,99, en staat vol met prachtige foto’s van Scandinavische interieurs.

Leesvoer – 9 toffe interieurboeken die afgelopen jaar uitgekomen zijn

kerst cadeau stekstation planten stekken
Bron: bol.com

5. Stekstation

De winter is niet de beste tijd om kamerplanten te stekken, maar in de lente ben ik weer volop bezig om mijn kamerplanten te vermeerderen. Dit stekstation is daar perfect voor. Deze met vijf reageerbuisjes kost €21,95.

geurkaars hema kerst cadeau
Bron: HEMA

6. Geurkaars

Mijn absolute favoriete geurkaars-geur is fresh linen, oftewel de geur van schoon beddengoed. Ik kwam deze geurkaars in glazen pot tegen bij HEMA, en ben heel benieuwd hoe ‘ie ruikt. Voor €9 kan je het zelf proberen.

kerst cadeau sostrene grene vaas
Bron: Sostrene Grene

7. Vaas van Sostrene Grene

In deze bijzondere vaas van Sostrene Grene style je een boeket wel heel gemakkelijk. Voeg enkele bloemen toe aan de vaas, of ga zelfs voor droogbloemen voor een tijdloos geheel. De prijs is fijn: €4,64 per stuk.

9 items die Roomed’s Maud dit jaar op haar kerst-wishlist heeft staan

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
7 items op de kerst wish-list van Roomed’s Sharon
Sluiten