Dit jaar geen kerstboom in huis? Kies voor deze alternatieven!

Soms is het lastig om een goed plekje te vinden voor de kerstboom. En voor sommige is er helaas niet eens een plekje voor in huis. Maar dat maakt niet uit, want er zijn genoeg andere manieren om volop de kerstsfeer naar je interieur te brengen. Zo zijn er ook heel veel leuke alternatieven voor de kerstboom, waarvan wij weten waar je ze kan halen.

Voor onze plantenliefhebbers hebben we natuurlijk een paar groene opties die wat weg hebben van een kerstboom. En als jouw vingers niet overweg kunnen met groen dan hebben we nog alternatieven voor je in andere kleuren.

7 alternatieven voor de kerstboom

kamerden alternatieven kerstboom
Bron: Intratuin

1. Een Kamerden

Een groen alternatief voor de kerstboom is uiteraard de Kamerden. Het is familie van de grote Slangenden, maar deze den zal zelf niet veel groter dan 1,3 meter worden. Perfect dus als je een wat kleinere ‘kerstboom’ wilt. Je kan een Kamerden voor €22,99 kopen bij Intratuin.

kerstboom led
Bron: JYSK

2. Kerstboom GALAR

Als je dit jaar het liever klein wilt houden met de kerst is deze accessoire een leuke keuze én handigere keuze. Het zal namelijk een stuk makkelijker zijn om een plek te vinden waar dit boompje in je interieur past. Je kan de GALAR voor €6,99 bij JYSK bestellen.

alternatieven kerstboom
Bron: JYSK

3. Kerstboom ASATOR

Deze kerstboompjes in zilver en goud zijn zo leuk! Het lijkt ons vooral tof om wat van deze door je interieur te verspreiden om zo één grote kerstboom te vervangen met veel kleine alternatieven. Er zit nu 50% korting op deze ASATOR kerstbomen die anders voor €3,- per stuk alleen in de winkel worden verkocht.

kerstboom muur led verlichting
Bron: Bol.com

4. Countryfield Decoratieve LED Kerstboom

Waarom een kerstboom op de grond zetten als je er ook een aan je muur kan hangen? Zoek een leuke plek in de woonkamer of eetkamer uit en hang hem op. Deze LED kerstboom is voor €23,95 op Bol.com te bestellen.

Dit wil je: je kunt ook een halve kerstboom kopen voor in jouw kleine huis

decoratieve standaard kerst
Bron: Søstrene Grene

5. Decoratieve Kerstboom

Koop een decoratieve standaard als je het versieren van de kerstboom toch wat mist. Zo kan je toch nog wat creativiteit kwijt en je kerstballen ook leuk ophangen. Deze decoratieve kerstboom is verkrijgbaar in rood of goud voor €11,62 bij Søstrene Grene.

alternatieven kerstboom led tafel
Bron: Intratuin

6. Kerstboom met wintertafereel LED

Zit je tijdens kerst meer aan tafel dan op de bank? Dan is dit een unieke accessoire voor op je kersttafel. Dit kerstboompje heeft binnenin namelijk een klein winterwonderland en zal zeker je tafel opvrolijken. Dit LED wintertafereel is voor €34,99 bij Intratuin te bestellen.

Kamerconifeer
Bron: Teeninga Palmen

7. Een Kamerconifeer

Ben je op zoek naar frisse alternatieven voor een kerstboom? Dan is deze prachtige lichtgroene kamerplant een goede optie. Deze plant kan zowel binnen als buiten staan en is makkelijk te onderhouden. Je kan de Kamerconifeer voor €49,99 bij Teeninga Palmen kopen. Op de site kan je ook meer informatie over deze plant vinden.

Ieeeeeks: een echte kerstboom kan zó veel beestjes met zich meebrengen

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit jaar geen kerstboom in huis? Kies voor deze alternatieven!
Sluiten