Hallo winter wonderland: ga voor een raamtekening met deze sjablonen

Het ziet er naar uit dat we deze winter meer tijd dan ooit binnen spenderen. Ook met de feestdagen – en dat is natuurlijk mega jammer. Juist om de donkere dagen wat meer op te fleuren, komt Intratuin vandaag met sjablonen voor raamillustraties die jouw woonkamer omtoveren tot een magisch winter wonderland.

Omdat jouw eigen woonkamer tijdens de feestdagen centraler dan ooit zal staan (gezellig uit eten bij vrienden en familie zit er waarschijnlijk niet in), vinden we het ook mega belangrijk om het dit jaar écht gezellig te maken.

Raamtekening sjablonen van Intratuin voor een wonderlijke winter

De raamtekeningen zijn gemaakt in samenwerking met drie Nederlandse illustratoren. Karlijn van de Wier, Marloes de Kiewit en Shon Prince leverden alledrie kunstwerkjes aan die jij nu op je eigen ramen kunt kopiëren.

Het enige wat je daarvoor nodig hebt is een printer, een krijtstift, plakband en wat geduld en precisie.

raamtekening sjabloon intratuin
Bron: Intratuin

Of je een groot of klein raam wilt versieren maakt niet uit. Je kunt de illustraties in vier verschillende maten downloaden, zodat er altijd wel een sjabloon is voor de grootte van jouw raam.

  • XS = A4
  • S = A3, hierbij print je het sjabloon op 2 A4’tjes
  • M = A2, hierbij print je het sjabloon op 4 A4’tjes
  • L = A1, hierbij print je het sjabloon op 8 A4’tjes

Zo ga je aan de slag

Belangrijk is in elk geval dat je een droge dag uitkiest bij het tekenen van de raamtekening, want het is nodig om de tekening eerst buiten op te hangen. Vervolgens trek je de zwarte lijnen binnen over. Hoe je precies te werk gaat, legt Intratuin in dit artikel uit. Daar kan je uiteraard ook de sjablonen downloaden.

Roomed’s Sharon wil dit weekend nog aan de slag gaan met een van de raamtekeningen. Het resultaat delen we uiteraard op Instagram. Deel jij jouw creaties ook met ons en Intratuin? Gebruik dan de hashtag #intratuinverwonderland en inspireer anderen om ook een kunstwerk te maken.

Benieuwd naar de kersttrends van dit jaar?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Hallo winter wonderland: ga voor een raamtekening met deze sjablonen
Sluiten