Oh wauw: dit is dé kerstkrans die je dit jaar voor het raam wilt hebben hangen

Oh denneboom, we laten jouw takken dit jaar even achterwege voor de kerstkrans aan de deur. Sorry. We kwamen op Pinterest namelijk een te leuke trend tegen waar we dit jaar maar al te graag werk van maken. Deze trend word een favorietje voor Kerst 2020: een kerstkrans gemaakt van droogbloemen en pampasgras.

De droogbloemen-trend lijkt niet op te houden. Droogbloemen in een vaas zijn al een hele tijd niet meer weg te denken uit onze interieurs, en nu zien we op Pinterest dus ook overal droogbloem-kransen. En dat vinden we een top idee.

> Droogbloemen kopen? Dit zijn de beste online opties op een rijtje

Een kerstkrans van droogbloemen

Voor het opzetten van een kerstboom vind je het misschien nog wat te vroeg (volgens de ongeschreven regels in elk geval), maar om wat extra gezelligheid in huis te brengen vinden wij het een top idee om nu alvast een kerstkrans op te hangen.

Als je deze kransen niet genoeg Kerst-vibes uit vind stralen, dan kan er er uiteraard ook nog zelf wat aan toevoegen. Denk aan kerstgroen, eucalyptus of (kleine) kerstballen. Dat is het fijne van een kerstkrant, je kunt ‘m precies zo maken zoals jij wilt. Tip van ons: een kerstkrans wordt altijd beter als je er lichtjes indoet.

Ook zelf aan de slag gaan met het maken van een eigen kerstkrans? In dit artikel leggen we je uit hoe je een moderne kerstkrans maakt: Zo maak je een moderne kerstkrans met eucalyptus en ander groen.

Meer kersttrends om je vingers bij af te likken

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Oh wauw: dit is dé kerstkrans die je dit jaar voor het raam wilt hebben hangen
Sluiten