Dit wil je: je kunt ook een halve kerstboom kopen voor in jouw kleine huis

We hebben geweldig nieuws voor iedereen die klein woont en eigenlijk niet echt plek heeft voor een reusachtige kerstboom: er bestaat ook een halve kerstboom die minder ruimte in jouw woonkamer in beslag neemt. Ja echt, je leest het goed. Want laten we eerlijk zijn: zonder een kerstboom in huis voelt Kerst toch wel een beetje leeg.

Nu je een goed alternatief hebt voor een kerstboom in huis, kan je een kijkje nemen naar de kersttrends voor dit jaar. Ga je voor een klassieke Kerst met de kersttrend Snowy Xmas, of maak je een statement met de kersttrend Highway Motel?

Een musthave voor je kleine huis: een halve kerstboom

Met een halve kerstboom bedoelen we ook letter half. Deze kerstbomen zijn namelijk door midden gesneden, zodat je de rechte kant eenvoudig tegen de muur zet. De halve kunstkerstbomen zijn makkelijk op te zetten en de stalen poten zorgen voor een goede stabiliteit.

Zo geniet je toch van het ultieme kerstgevoel, zonder dat er veel ruimte verloren gaat (en heb je geen last van kerstversiering dat van je kerstboom valt omdat je er even langs wilde lopen).

Lees ook: Alle ballen verzamelen: de kerstballen van HEMA zijn een feestje om te zien

Get your hands on it

Vind jij dit ook een geweldige uitvinding en sta je te popelen om een halve kerstboom op te zetten in huis? Haast je dan snel naar de Intratuin. Als je liever online bestelt (want ze zijn gemiddeld een meter lang) kan je een kijkje nemen op de website van Intratuin. Een halve kerstboom met een hoogte van 215 cm koop je daar voor €87,99.

Verder kun je kijken op VidaXL – waar ze een halve kerstboom in drie formaten hebben (150 cm, 185 cm en 210 cm). De prijzen liggen tussen de €32 en €46.

Ook Bol.com verkoopt drie verschillende formaten van de halve kerstboom (150 cm, 180 cm en 210 cm). De prijzen liggen tussen €99 en €159. Omdat ze inclusief led lampjes komen zijn de prijzen uiteraard wat hoger. Bekijk het positief: je hoeft niet ook nog eens te zoeken naar bijpassende lichtjes.

Voor wanneer je jouw halve kerstboom gedag zegt: Kerstboom uit huis? 5 manieren om die lege ruimte op te vullen

Meer lezen over Kerst 2020

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dit wil je: je kunt ook een halve kerstboom kopen voor in jouw kleine huis
Sluiten