Dat wordt een feestje: deze kerstballen kan je zelf vullen met wodka of gin

Gin-gle bells gin-gle bells, we hebben weer iets fantastisch gevonden wat we meteen met jullie willen delen. We houden van Kerst, we houden wel van een drankje op z’n tijd, en laten we deze twee dingen nou perfect kunnen combineren met deze likeur kerstballen. Yes, dat lees je echt goed.

Deze kerstballen kan je zelf vullen met je favoriete sterke drank, om ‘m vervolgens in de kerstboom te hangen voor tijden waarop je het écht nodig hebt. Als je schoonmoeder op kerstavond onverwachts op de stoep staat, bijvoorbeeld.

Kerstballen gevuld met sterke drank

Twee jaar geleden schreven we al eens over deze kerstballen gevuld met gin en van dat artikel smulden jullie, dus we gaan er vanuit dat deze likeur kerstballen ook zeker in de smaak gaan vallen. Je vult ze immers met jouw favoriete sterke drank – of dat nou whiskey of caramel siroop voor in de koffie is. It’s up to you.

kerstballen gevuld met drank
Bron: RADBAG

Wel belangrijk om te vermelden: als je de kerstballen koopt, is de likeur dus niet inbegrepen. Je koopt een set van 6 kerstballen voor €12,95 excl. verzendkosten en de kerstballen zijn gemaakt van kunststof. Alle kerstballen hebben een handige schroefdop, dus je hoeft niet bang te zijn dat de dop er ineens vanaf knalt als ‘ie in de kerstboom hangt.

De kerstballen zijn op voorraad en als je ze nú koopt, heb je ze precies op tijd binnen voordat je met de kerstboom aan de slag gaat. Volgens de ongeschreven regels is dat immers al bijna – maar als jij eerder aan de slag wilt, ga ervoor. Te koop via RADBAG.

Toch liever andere kerstballen in de boom dit jaar?

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Dat wordt een feestje: deze kerstballen kan je zelf vullen met wodka of gin
Sluiten