Waarom je dit jaar je cadeaus voor de feestdagen bij IKEA wilt halen

Kerst 2020 gaat er anders uit zien dan we gewend zijn – of we dat nou willen of niet. We drukken je dit jaar dan ook op het hart: begin op tijd met het kopen van je cadeautjes voor de feestdagen. Om je alvast een handje op weg te helpen, kozen we cadeautjes van IKEA uit die te leuk zijn om níét in huis te halen.

Sommige items zijn nieuw, andere items liggen al even in de winkel. Wij hebben in elk geval de 9 állerleukste cadeautjes voor de feestdagen van de IKEA voor je geselecteerd. Je kunt ze gewoon in je online winkelmandje doen en binnen een paar klikken vallen ze binnenkort bij jou op de deurmat, ideaal.

kerst 2020 cadeau IKEA feestdagen tijdschriftenrek
Bron: IKEA

1. Tijdschriftenrek

Echte magazine-verslinders zullen blij zijn met dit leuke tijdschriftenrek. Tip van Roomed: geef er ook een cadeau-abonnement op een tijdschrift bij, dan kan kerst 2020 helemaal niet meer stuk voor de leesliefhebber. De prijs is €9,99 en hij is nieuw bij IKEA.

kerst 2020 cadeau IKEA feestdagen mand
Bron: IKEA

2. Zwarte mand van bamboe

Wil je een persoonlijk kerstpakket maken? Zo’n pakket wil je natuurlijk wel leuk inpakken. We raden aan om kleinere cadeautjes in een mand te doen, zoals deze leuke mand van IKEA. De mand is gemaakt van bamboe en heeft jute handgrepen. Ook de mand is nieuw en kost €12,95.

kerst 2020 cadeau IKEA feestdagen vaas
Bron: IKEA

3. Bamboe siervaas

Ook gemaakt van bamboe: deze siervaas. De vaas is 45 centimeter hoog en staat prachtig naast een bank met een paar frisse takken bloesem of een droogboeket. Extra leuk: deze vazen worden gemaakt door een vakman of -vrouw in een dorpje in Vietnam. €19,95.

kerst 2020 cadeau IKEA feestdagen stolp
Bron: IKEA

4. Gouden stolp

Op de redactie zijn we gek op een mooie stolp in huis – we krijgen er Beauty and the Beast-vibes van. Deze gouden stolp is 19 centimeter hoog en je kunt er vanalles in kwijt, van droogbloemen tot vetplanten. €8,99.

kerst 2020 cadeau IKEA feestdagen theelichthouder
Bron: IKEA

5. Theelichthouder

Als je dan toch goud in huis haalt, dan past deze gouden theelichthouder daar ook nog wel bij. Charmant, subtiel en stijlvol. €6,99 per stuk.

kerst 2020 cadeau IKEA feestdagen fotolijst
Bron: IKEA

6. Fotolijsten

Ook altijd goed: een fijne fotolijst. Laat de 10-foto’s-in-één-lijst lijsten van de Action link liggen, en kies voor deze fotolijsten van IKEA. Deze lijsten hebben namelijk geen achtergronden nodig, waardoor je er ook gedroogde bloemen of bladeren in kunt doen. Aanrader. €3,99 voor een kleine en €5,99 voor een grote.

kerst 2020 cadeau IKEA feestdagen plant
Bron: IKEA

7. (Nep) Chinees lantaarnplantje

Geen groene vingers? Deze nep-versie van het Chinees lantaarnplantje ziet er eng echt uit. Deze plant gaat niet dood, groeit niet buitensporig hart en hoeft niet gestekt te worden. Ja, soms kunnen nepplanten echt een verademing zijn. €7,99.

kerst 2020 cadeau IKEA feestdagen wekker
Bron: IKEA

8. Wekker

Wakker worden met de wekker op je telefoon is zóó 2019. De telefoon wordt steeds vaker verbannen uit de slaapkamer om de slaapkwaliteit te verbeteren. Tijd voor een ouderwetse wekker in een nieuw jasje. Deze gouden wekker werkt op AA-batterijen (deze zijn niet inbegrepen) en heeft een stil uurwerk zodat je er ‘s nachts niet wakker van ligt. €14,95.

kerst 2020 cadeau IKEA feestdagen manden
Bron: IKEA

9. Opgeruimd staat netjes

Voor de kleine troepjes in huis heb je nooit genoeg opbergruimte. Deze nieuwe manden van IKEA brengen daar verandering in. De mandjes zijn gemaakt van bamvoe en hebben een licht turkooise deksel. €12,95 per set van 2.

Meer tips voor Kerst 2020

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Waarom je dit jaar je cadeaus voor de feestdagen bij IKEA wilt halen
Sluiten