Kerstcadeaus voor in je interieur die je wilt geven óf op je verlanglijst wilt

Op de Roomed-redactie vinden we de feestdagen in december altijd de leukste tijd van het jaar. Niemand staat er raar van te kijken als je een hele lading nieuwe woonaccessoires in huis haalt. Het is immers Kerst, en met de kerstdagen mag je jezelf én anderen trakteren.

Daarom: een lijst met 8 kerstcadeaus die je voor je ouders wilt kopen. Of voor je lover. Of je beste vriend(in). Of vooruit, toch gewoon voor jezelf.

Kerstcadeaus 2020 voor op je verlanglijstje

kerst 2020 kerstcadeau
Bron: Home24

1. Hout en glas

Deze houten/glazen vaas trot meteen onze aandacht toen we ‘m voorbij zagen komen. De onderste helft van de vaas is van glas, de bovenste helft van hout. Hierdoor zie je maar een gedeelte van de stelen van het boeket, en dat is weer eens wat anders. Voor €59,99 bij home24.

kerst 2020 kerstcadeau
Bron: MADE

2. One line sculptuur

One line art is hot, dat hebben we al vaker duidelijk gemaakt. Onder andere in ons artikel over interieurtrends 2021. Loop op de trends vooruit en geef een decoratieve sculptuur in deze stijl. Nu bij MADE.com voor €19.

kleine kweekkas kerst 2020
Bron: RADBAG

3. Kleine kweekkas

Gek op kamerplanten stekken en alles wat daar bij komt kijken? Laat planten nog sneller wortelen in deze te schattige mini-kweekkas. Gemaakt van hout en met een afneembaar dak. Te koop op RADBAG voor €24,95.

kerst 2020 kerstcadeau
Bron: woonexpress

4. Een vriendelijke cobra in huis

Spotten we hier een trend? Tijdens het zoeken naar cadeaus voor dit verlanglijstje kwamen we opvallend vaak een slang tegen. Een cobra, in dit geval. Het deco-beeld scoor je bij woonexpress voor €17,95. Er zijn ook een grote gouden, kleine zwarte en kleine gouden versie van.

kerst 2020 kerstcadeau
Bron: de Bijenkorf

5. Fotolijst

Fotolijsten in organische vormen zijn hot. Dit exemplaar van &Klevering heeft een paarse marmer-look, maar deze blauwe is ook tof. En deze met bruine vlekken willen we ook meteen in huis halen. Alles bij de Bijenkorf voor €29,95.

kerst 2020 kerstcadeau
Bron: de Bijenkorf

6. Gedraaide kaarsen

Iedereen heeft het over gedraaide kaarsen. Je kunt ze zelf maken (zie hier onze DIY: Deze gedraaide kaarsen zijn een hit op Instagram – en zo maak je ze zelf), maar je kunt ze uiteraard ook kant en klaar op de kop tikken. Zoals deze van Hay, 6 stuks voor €25 via de Bijenkorf.

kerst 2020 kerstcadeau
Bron: de Bijenkorf

7. Rituals is altijd goed

Wij krijgen nooit genoeg van Rituals. Deze parfum d’interieur (da’s chique voor huisparfum) laat je hele huis lekker ruiken. Even sprayen en weg is die gourmetlucht. Hopen we. €25,90 via de Bijenkorf.

kerst 2020 kerstcadeau
Bron: MADE

8. Vintage prints aan de muur

Misschien net iets boven je budget, maar we vonden deze vintage prints zo tof dat we ze toch graag aan het artikel toe wilden voegen. De prints komen uit het Natural History Museum en worden ingelijst verkocht door MADE.com voor €189.

Meer over Kerst 2020 lees je op Roomed:

Foutje gezien? Mail ons. Wij zijn je dankbaar.

Reageer op artikel:
Kerstcadeaus voor in je interieur die je wilt geven óf op je verlanglijst wilt
Sluiten